Jenna Dewan Tatum hangi diziye konuk oluyor?

Fox'un ikinci sezonu devam eden komedi dizilerinden Mindy Project şu sıralar kısa bir mola verdi.

resim yok
28 Ocak 2014 - 17:20
Magazin

Fox'un ikinci sezonu devam eden komedi dizilerinden Mindy Project şu sıralar kısa bir mola verdi.

Dizinin gelecek bölümlerine dair haberler gelmeye ise devam ediyor.

 

İşte detaylar:


Entertainment Weekly'nin haberine göre Step Up filminin yıldızlarından ve son dönemde birçok dizide karşılaştığımız Jenna Dewan-Tatum, gelecek bölümlerde The Mindy Project'in bir bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Uyarı: Yazının bundan sonrası geçmiş ve gelecek bölümlere diar bilgiler içermektedir.

Peki güzel aktrisi dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

 

KARAKTERİ

Dewan-Tatum dizide Brooke karakteriyle karşımıza çıkacak. Gezici bir ilaç mümessili olan Brooke'un Danny (Chris Messina) ile bir geçmişi bulunuyor.

Hatırlanacağı üzere izleyiciler dizinin kış finali bölümünde Danny ve Mindy (Mindy Kaling)'nin sonunda öpüşmesine tanıklık etmişlerdi.

 

ÇEŞİTLİ DİZİLERDEN AŞİNAYIZ

Step Up filminin çekimlerinde tanıştığı Channing Tatum ile 2009'dan bu yana evli olan aktris, dansçı ve eski manken Dewan oyunculuk kariyerinde özellikle Step Up filmindeki Nora Clark rolü ile ün kazandı.[reklam]

Aktris dizi kariyerinde ise NBC'nin kısa ömürlü draması The Playboy Club'da (Janie) rol alırken, Melrose Place (Kendra Wilson), Joey (Tanya) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Dewan-Tatum son sönemde de çeşitli dizilerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. American Horror Story'de Teresa Morrison karakteriyle izlediğimiz oyuncu son dönemde Lifetime dizisi Witches of East End dizisinde Freya Beauchamp rolüyle karşımıza çıkıyor.

 

DİĞER KONUKLAR

The Mindy Project'in ikinci sezonunda Breaking Bad'den tanıdığımız Anna Gunn ve Maria Menounos gibi isimleri de konuk oyuncu olarak izlemiştik.

 

Bridget Jones benzeri bir karaktere sahip, tez canlı, neşeli ve patavatsız Mindy Lahiri isminde genç yaştaki bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı üzerine odaklanan dizide, küçük çalışma yerinde ilginç çalışma arkadaşlarıyla iç içe olan Mindy'nin profesyonel yaşamı ile kişisel yaşamını dengede tutma mücadelesini izliyoruz.

 

 

ABC'DEN ROMANTİK KOMEDİ TÜRÜNDE YENİ DİZİ PROJESİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin