Jennifer Love Hewitt ilk çocuğuna hamile!

Jennifer Love Hewitt (34) ve aktrisin erkek arkadaşı aktör Brian Hallisay, ilk çocuklarını bekliyorlar.

resim yok
05 Haziran 2013 - 12:56
Magazin

Jennifer Love Hewitt (34) ve aktrisin erkek arkadaşı aktör Brian Hallisay, ilk çocuklarını bekliyorlar.

 

Heyecanlılar


US Weekly’ye konuşan çift, bir aile kuracakları için çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirttiler.

 

Üç aylık

Bir kaynak, Hewitt’in yaklaşık üç aylık hamile olduğunu belirtti.

Jennifer Love Hewitt önceki dönemlerde İskoç aktör Ross McCall ile nişanlıydı. 2005 yılında ilişkileri başlayan çift, 2008 yılında ayrıldılar.

Aktris sonrasında ise 2009 yılından 2010’a kadar, Ghost Whisperer isimli dizideki rol arkadaşı Jamie Kennedy ile birlikteydi.

 

Uzun zamandır istiyordu

Hewitt uzun bir zamandır evlenmek ve bir aile kurmak yönündeki isteğini dile getiriyordu.

 

Bebekleri çok seviyor

2010 yılında US Weekly’ye konuşan Hewitt, bir gün bebek sahibi olmayı çok istediğini, bebekleri çok sevdiğini söylemişti.

Jennifer Love Hewitt kariyeri  (d. 21 Şubat 1979)

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. Babası Danny tıp teknisyeni, annesi Pat patologdur. Annesi ve babası Eylül 1979’da boşanmıştır.
[reklam]
Fox TV dizisi Party of Five’daki Sarah Reeves karakteri ile meşhur oldu. Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum adlı film serisinde Julie James karakterini oynadı. CBS'de yayınlanmakta olan TV dizisi Ghost Whisperer'da Melinda Gordon adlı karakteri canlandırdı.

3 yaşında Livestock Show’da kendini gösterdi ve 5 yaşında Teksas Show Team’e katıldı. Bu grupla tüm Avrupa ve Sovyetler Birliği’ni dolaştı. 10 yaşında LA Gear için dünyayı dolaştı.

Hero adlı şarkının klibinde Enrique Iglesias'ın kız arkadaşını canlandırdı. Heartbreakers filmi setinde parmağını kırdı. FHM ABD tarafından, 2004 yılının en seksi kadınları arasında 4. seçildi. Heartbreakers’dan 4 milyon $ kazandı.

 

Jennifer Love Hewitt'i son dönemde kablolu televizyon kanalı Lifetime'ın dizisi The Client List'te izliyoruz.

 

 

MATT SMITH, DOCTOR WHO'DAN AYRILIYOR MU?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin