Jerrod Carmichael yeni dizileriyle ekranlara geri dönecek!

NBC'nin övgü alan komedisi The Carmichael Show'un arkasındaki yapım şirketi Twentieth Century Fox Television ile Jerrod Carmichael arasında geniş çaplı bir anlaşmaya varıldı.

Volkan Küçükel
30 Eylül 2017 - 14:52
Gündem

NBC'nin komedi dizisi The Carmichael Show ani bir kararla iptal olmuş olabilir ancak dizinin yaratıcısı Jerrod Carmichael ile 20th Century Fox TV arasındaki ilişki sürecek!

JERROD CARMICHAEL YENİ DİZİLERLE GELECEK!

İptal edilmesine rağmen övgü alan komedi dizisinin arkasındaki yapım şirketi Twentieth Century Fox Television, Carmichael ile geniş çaplı bir anlaşmaya vardı.

Anlaşma uyarınca; Carmichael, Morningside Entertainment çatısı altında uzun süreli iş ortağı ve yapım partneri Ari Katcher ile birlikte 20th TV için çeşitli projeler üretecek.

Carmichael bu süreçte yeni projelerde yazar, yapımcı, diğer yazarları denetleyici ve oyuncu olarak çeşitli kademelerde görev yapacak.

17-09/30/carmichael.jpg

20th TV Yaratıcı İşlerden Sorumlu Başkan Jonnie Davis konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Carmichael Show'un sona erişi Howard (Kurtzman), ben ve şirketimizdeki herkes için kalp kırıklığı yarattı. Bu konuda söylenecek bir şey varsa, Jerrod'la çalışmaya devam edeceğimize söz vermiştik. Ne kadar şanslıyız ki bize "evet" dedi.

İlham kaynağı Norman Lear olan bir adam. Neden dünyadaki olaylardan bahsedip konunun rahatsız olmasına rağmen insanları konuşturabildiğini görmek zor değil. Ve kendisi çok komik. İnanılmaz bir yetenek ve televizyon alimi" ifadelerini kullandı.

17-09/30/the-carmichael-show-dizisi.jpg

31 Mayıs-09 Ağustos tarihleri arasında 13 bölümlük 3. ve final sezonuyla ekranlara gelen The Carmichael Show, final sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.3328 milyon izleyici ortalamalarını elde etmişti.

"The Carmichael Show" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin