resim yok
13 Haziran 2010 - 00:00

Gay bir karakteri canlandırdığı için yayına beş dakika kala jet bir kararla işine son verildi. Kanal D'de 22 Haziran'da ilk bölümü yayınlanacak olan Mükemmel Çift'in oyuncularından Tuğrul Tülek yeni dizisinde gay bir karakteri canlandırdığı için 2009'dan itibaren sunuculuğunu yaptığı Rüzgar Gülü adlı programından çıkarıldığını duyurdu. Mükemmel Çift'te rol alan oyuncu Tuğrul Tülek 2009'dan itibaren TRT Çocuk'ta hafta içi her gün canlı yayınlanan Rüzgar Gülü isimli yarışma programını artık sunmayacağını Twitter'dan duyurdu. Tuğrul Tülek Twitter'daki sayfasında şunları yazdı: "Mükemmel Çift'te gay bir karakteri oynadığım için bir buçuk senedir TRT Çocuk kanalında sunduğum programdan çıkarıldım. Hem de yayına son beş dakika kala çıkan jet bir kararla!!!Yorum yok."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin