John Grisham'ın The Partner romanı dizi oluyor!

Ünlü yazar John Grisham'ın 1997 senesinde yayımlanan "The Partner (Ortak)" isimli kitabı ekranlara uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
30 Eylül 2017 - 09:30
Gündem

Özellikle adli gerilim türünde yazdığı kitaplarla bilinen ünlü yazar John Grisham'ın "The Partner (Ortak)" isimli kitabı dizileştiriliyor!

THE PARTNER ROMANI FOX EKRANLARINA UYARLANIYOR

Yazarın 1997 senesinde yayımladığı çok satan romanının televizyon ekranlarına uyarlanmasının adresi Fox kanalı oldu.

Yazar Jon Cowan (Suits, Private Practice), Davis Entertainment (The Blacklist) ve Sony Pictures TV Studios projenin arkasındaki isim ve şirketler.

17-09/30/fox-the-partner-dizi.jpg

"THE PARTNER" KONUSU

Kanaldan senaryo taahhütü alan projede bizleri nasıl bir hikayenin beklediğine bakalım?

Patrick Lanigan bir zamanlar, Mississippi'de kısa zamanda adını duyurmuş başarılı bir hukuk firmasının popüler ve iyi kazanan genç bir ortağıydı. Ortağı olduğu firmadan 90 milyon dolar çalmasının ardından kendisine öldü süsü verip sürekli kaçmak zorunda kaldı.

Dört yıl boyunca kendisini bulabilmek için elinden geleni ardına koymayan zengin ve güç sahibi adamlardan yakayı sıyırmayı bildi. Ancak artık eve dönüş yapmıştır. Her şeyin başladığı Mississipi'de olağanüstü bir duruşmaya hazırlanmaktadır.

Patrick'in avukatı savunmasını hazırlarken, eski ortaklar intikam beklerken ve Patrick'in sevgilisi kurtuluş umuduyla dua ederken başka bir hikaye ortaya çıkmaya başlar. Çeşitli hakaretlere uğrayan Patrick Lannigan dünyada henüz hiç kimsenin bilmediği bir şeyi biliyordur: Gerçeği!

17-09/30/john-grisham.jpg

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Sony TV ile sözleşmesi dahilinde Jon Cowan romanın ekran uyarlaması için senaryoyu kaleme alan isim olurken ayrıca Davis Entertainment'ten John Davis, John Fox ve Grisham'ın uzun süreli temsilcisi David Gernert'la birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Grisham'ın A Time to Kill (1989), The Firm (1991), The Pelican Brief (1992), The Client (1993), The Chamber (1994), The Rainmaker (1995), The Runaway Jury (1996)'nin ardından sekizinci romanı olan The Partner'in daha önceden New Regency aracılığıyla film olarak geliştirilme çalışmaları gerçekleşmişti.

The Partner projesinin arkasındaki Sony TV tabanlı Davis Entertainment; NBC'nin The Blacklist ve Timeless ile CBS'in yeni sezonda ekranlara gelecek S.W.A.T. dizisinin de arkasındaki yapım şirketi.

Dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-09/30/the-partner-romani-1506753566.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin