John Wick dizi mi oluyor?

2014 senesinde yayınlanan başarılı aksiyon filmi John Wick, televizyon dizisi mi oluyor? Filmin yönetmeni soruları cevapladı.

Berfu Özlen
01 Şubat 2017 - 12:01
Röportaj

Aksiyon arayanlara aksiyona doyurmuş olan 2014 yapımı film John Wick'in 2. filmi 2017'de sinemalara gelecek. Bu sırada hayranlar tarafından televizyon filmi için de büyük beklentiler var.

Her ne kadar John Wick konu itibariyle çok fazla hikaye çıkaramayacak kadar doğrudan bir yapım olsa da, filmi izleyen herkes konunun bir de televizyonda anlatılmasını ve Wick'in geçmişinin irdelenmesini izlemek isteyecektir. Öyle ki filmin daha ikinci bölümünün çekimleri başlamadan, üçüncü bölüm için dedikodular başlamıştı bile. Bu da demek oluyor ki, seyirci Wick'i daha uzun soluklu bir yapımla görmek istiyor.

Hikaye yazıldı bile!

Yaptığı ropörtajda filmin yönetmeni, Chad Stahelski, Wick'in geçmişinin anlatılacağı bir dizinin üzerinde düşünüldüğünü açıkladı.

Stahelski konu hakkında, "Aslında neredeyse bir geçmiş senaryosu yazdık bile, ama bu senaryoyu başka türlü bir yapım için saklıyoruz. Lionsgate bir John Wick televizyon dizisi yapmak için çok hevesli ve bu fikir bizim için de çok ilgi çekici.Bence televizyonda hikayeyi daha geniş ve daha derinlemesine anlatabiliyorsunuz ve bu da yaratıcılığı körüklüyor. İki saatlik bir filmde anlatamadığınız her şeyi televizyon dizilerinde anlatabiliyorsunuz. Şimdilik filmin ikinci bölümünün prömiyerine konsantre olduk. Ama ileride neden olmasın?" dedi.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce John Wick'in dizi uyarlaması hayata geçmeli mi?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin