Jon Polito hayatını kaybetti

Televizyon ve sinema dünyasında sayısız karakteri başarıyla canlandırmış tecrübeli aktör Jon Polito 65 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Volkan Küçükel
02 Eylül 2016 - 22:44
Magazin

Televizyon ve sinema dünyasından üzücü bir ölüm haberi...

BİR YILDIZ DAHA KAYDI

NBC'nin Homicide: Life on the Street dizisindeki Det. "Steve" Crosetti karakteri gibi televizyon dünyasında sayısız karakteri başarıyla canlandırmış tecrübeli aktör Jon Polito 65 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Yönetmen John McNaughton üzücü haberi sosyal ağ platformu Facebook'tan şu ifadelerle paylaştı:

"Sevgili arkadaşım ve iş ortağım Jon Polito'nun vefat ettiğini öğrenmek çok üzücü... John ve ben Homicide: Life on the Street ile başlayıp Masters of Horror ve çeşitli diziler ile devam eden yapımlarda beraber çalıştık.

100'ün üzerinde film, sayısız televizyon dizisi bölümleri ve Broadway'de işini en iyi şekilde yaptı.

16-09/02/jon-mcnaughton.png

Doğuştan aktör olan Jon; arkadaşları, hayranları, ailesi ve kuşkusuz uzun süreli partneri Darryl Ambruster tarafından derinden özlenecek. Huzur içinde uyu eski dostum."

KARİYERİ

Polito, Homicide: Life on the Street'in ilk sezonlarındaki rolü dışında Crime Story, The Chronicle, Raising the Bar, Bunheads, Murder in the First ve yakın dönemde Modern Family bölümleri ve Major Crimes gibi televizyon dizilerinde rol almıştı.

16-09/02/the-big-lebowski.jpg

COEN KARDEŞLER VE POLITO!

Aktör beyaz perdede ise Coen kardeşlerin The Big Lebowski, Miller's Crossing, Barton Fink, The Hudsucker Proxy ve The Man Who Wasn’t There gibi filmlerinde rol almıştı.

TMZ'nin haberine göre Polito, Pazar günü komaya girdi ve dört gün sonra yaşam destek ünitesinden çıkarıldı.

'Jon Polito' yapımları:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin