Jude Law yeni dizi 'The Young Pope' ile geliyor!

Jude Law hayranlarına müjde!

resim yok
18 Mayıs 2015 - 14:43
Magazin

Jude Law hayranlarına müjde!
.
Ünlü aktör hangi diziyle televizyon ekranlarına dönüyor?
 

'THE YOUNG POPE'

Jude Law'ın, The Great Beauty filmiyle 'En İyi Yabancı Dilde Film' Oscar'ını kazanan dünyaca ünlü İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino'nun yeni televizyon dizisi projesi 'The Young Pope'ta başrolü üstleneceği doğrulandı.
 

İLK BİLGİLER

Projeyle ilgili ulaşan ilk bilgilere bakalım:
.
İki ay önce ortaya çıkan planlar resmilik kazandı ve Variety'nin haberine göre ünlü aktör, kurgusal olarak yaratılan tarihteki ilk İtalyan-Amerikan papa Lenny Belardo'yu canlandırmaya hazır!
 

JUDE LAW'IN KARAKTERİ

Karakterin detayları ise şöyle:
.
Muhafazakar bir Amerikan papa olan Belardo, liberal papalardan adeta bezmiş durumda olan Vatikan tarafından görevlendiriliyor.
.
Karmaşık ve çatışmalı bir karakter olan Belardo, yaptığı seçimlerde muhafazakar kimliğini öne çıkarırken ayrıca zayıf ve fakirlere karşı merhamet dolu birisi olarak tanımlanıyor. Saraya karşı dik duran ve otoritesine gelecek etkileri umursamayan Belardo oldukça güçlü bir karakter. Belardo, dizi boyunca yakınındakileri kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olacak.
 

MİNİ DİZİ FORMATINDA

Sekiz bölümlük mini dizi olarak planan  projenin yönetmenliğini Paolo Sorrentino yapacak.
.
Tony Grisoni, Umberto Contarello (The Great Beauty) ve Stefano Rulli üçlüsü, Sorrentino ile birlikte senaryoyu kaleme alan isimler olarak kadroda yer alıyor.
.
Sky, Canal+, HBO'nun yanı sıra İtalyan Wildside ve Fransız Haut et Court TV ortak yapımcılığında hazırlanmakta olan dizinin prodüksiyonuna bu yaz döneminde başlanacak ve 2016'ın başlarına kadar çalışmalar sürecek.
.
Projenin uygulayıcı yapımcıları ise Wildside'dan Lorenzo Mieli, Mario Gianani ile John Lyons; Haut et Court TV'den ise Caroline Benjo, Carole Scotta ve Simon Arnal.
 

ÇEKİMLER NEREDE OLACAK?

Çekimler ağırlıklı İtalya olmak üzere ayrıca Amerika, Afrika ve Porto Riko'da gerçekleşecek.
.
THE SIMPSONS'TA SÜRPRİZ AYRILIK KARARI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin