Julia Roberts'lı Homecoming'in erkek başrolü Stephan James oldu

Amazon'un yüksek beklentili dizilerinden Homecoming oyuncu kadrosuna Stephan James katıldı.

Volkan Küçükel
09 Kasım 2017 - 11:34
Gündem

Dünyaca ünlü Oscar'lı yıldız aktris Julia Roberts'ın başrolünde yer alacağı Amazon'un yeni dizisi "Homecoming" yeni bir oyuncu kadrosu haberiyle uzun bir aranın ardından gündeme geldi.

İlk olarak geride bıraktığımız yaz döneminde duyurulan ve henüz başlamadan Amazon'dan iki sezonluk onayı cebine koyan Homecoming'e erkek başrol olarak Shots Fired yıldızı Stephan James katıldı.

Gimlet Media'nın geçtiğimiz sene çıkardığı ve Catherine Keener, Oscar Isaac, David Schwimmer, Amy Sedaris, David Cross gibi isimlerin ses verdiği dikkat çeken kurgusal podcast "Homecoming"den ekranlara uyarlanacak olan dizinin senaryosu, podcast'in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg ikilisince kaleme alınıyor.

"HOMECOMING" KONUSU

Mr. Robot'un yaratıcısı Sam Esmail'in yönetmen koltuğunda oturduğu psikolojik gerilim türündeki Homecoming'in hikayesi; gizli bir hükümet tesisinde görevli sosyal hizmet uzmanı Heidi (Julia Roberts), onun patronu ve sivil hayata tekrar katılma hevesindeki bir asker üzerine odaklanıyor.

17-11/09/stephan-james.jpg

Kanada doğumlu aktör Stephan James dizinin konusundaki söz konusu sivil hayata tekar katılma hevesindeki askere hayat verecek.

JAMES'İN KARİYERİ

Şu sıralar yönetmen Barry Jenkins'in yeni filmi If Beale Street Could Talk'un çekimleriyle meşgul olan 24 yaşındaki genç aktör son olarak Sanaa Lathan, Helen Hunt ve Richard Dreyfuss gibi isimlerle birlikte Fox'un Shots Fired (Preston Terry) dizisinde karşımıza çıkmıştı.

17-11/09/homecoming-podcast.png

Stephen Hopkins'in yönetmen koltuğunda oturduğu biyografik film Race'de hayat verdiği atletizm Olimpiyat şampiyonu Jesse Owens rolüyle Kanada Screen Award ödülü kazanan, ayrıca NAACP Image Award'da adaylık kazanan James, Ava DuVernay'ın Selma filmi ile BET mini dizisi The Book of Negroes'ta da rol aldı. Oyuncu, 2016 senesinde Toronto Film Festivali'nde Yükselen Yıldız Ödülü'ne de layık görülmüştü.

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Homecoming televizyon uyarlamasının yapımcı kadrosunda şirketi Esmail Corp ile Esmail, Anonymous Content'ten Mr. Robot yürütücü yapımcısı Chad Hamilton, podcast'ten Horowitz ve Bloomberg ile Alicia Van Couvering, Chris Giliberti, Alex Blumberg ve Gimlet Media'dan Matt Lieber bulunuyor. Dizinin başrol ismi Julia Roberts ise yapım şirketi RedOm ile yürütücü yapımcı kadrosunda yer alırken, iş ortakları Lisa Gillan ve Marisa Gill de projeye destek verecek.

17-11/09/julia-roberts.jpg

HOMECOMING 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Homecoming 1. sezon çekimleirne 2018'in Nisan ayı içinde Los Angeles'ta başlanması planlanıyor. Dizinin prömiyer tarihi henüz belli değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin