Justified 5. sezon oyuncu kadrosunda yeni isimler!

Justified'ın beşinci sezonu yaklaşıyor.

resim yok
01 Ekim 2013 - 16:57
Magazin

Justified'ın beşinci sezonu yaklaşıyor.
 

Yeni sezon tarihi yaklaştıkça diziyle ilgili haber akışı da hızlanıyor.

 

İşte oyuncu kadrosundan son gelişmeler:

 

5. SEZONA DOĞRU...

Elmore Leonard'ın kısa öyküsü Fire in the Hole'dan esinlenilerek geliştirilen ve Marshal Raylan Givens karakterini Deadwood ve Live Free or Die Hard’dan tanıdığımız Timothy Olyphant'ın canlandırdığı FX kanalının ödüllü draması Justified'ın yeni sezonu için geri sayım sürüyor.

 

Dizinin yeni sezonunda yeni isimlerle de tanışacağız.

 

İKİ YENİ İSİM

Yeni sezon kadrosuna katıldığı duyurulan iki yeni isim şöyle:

 

Alicia Witt ve Edi Gathegi.

 

SÜRPRİZ İSİM

Özellikle Prison Break dizisinde canlandırmış olduğu Don Self karakteriyle hafızalarımıza kazınan Michael Rapaport'un dayeni sezon oyuncu kadrosunda bulunacağını belirtelim.

 

Oyuncu, dizide suç kralı olarak bilinen Dale Crowe karakterine hayat verecek ve Raylan Givens (Timothy Olyphant) için yeni bir düşman olarak hikayede belirecek.

 

KİMLERİ CANLANDIRACKALAR?

Kadroya yeni katılan isimlerden Alicia Witt (The Mentalist), Deadline'ın haberine göre Raylan ile flört etmekten hoşlanan ve Dale'in kız kardeşi olan Wendy ismindeki bir avukat yardımcısını canlandıracak.[reklam]

Oyuncu kadrosuna dahil olan bir diğer isim Edi Gathegi (X-Men: First Class) ise Dale'in güvenilir yardımcısı Jean Baqtiste karakteriyle karşımıza çıkacak. Baqtiste, Haiti gizli polis teşkilatının eski bir üyesi olup, artık acımasız bir suçluya dönüşmüştür.

 

DUFFY HİKAYEDE DEVAM EDİYOR...

Bu arada dizide Wynn Duffy karakterini canlandıran Jere Burns'un yeni sezonda düzenli olarak hikayede yer alacağını da hatırlatalım.

 

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Get Shorty ve Out of Sight ile tanıdığımız Amerika’nın en seçkin polisiye roman yazarlarından Elmore Leonard ile Graham Yost ikilisi tarafından senaryosu kaleme alınan Justified'ın yeni sezon bölümleri 2014 senesinin Ocak ayı içinde izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

 

 

UNFORGETTABLE 3. SEZON ONAYINI ALDI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin