resim yok
14 Mayıs 2013 - 00:00

Kuzey Güney'in komiseri Kaan Taşaner, ilk kez kaçmadı!

 

Cihangir'de görüntülendi


'Kuzey Güney' dizisinin Şeref komiseri Kaan Taşaner, Cihangir'in ara sokaklarında sevgilisiyle birlikte yürürken görüntülendi.

 

Ufak bir panik


Art arda patlayan flaşlarla ne olduğuna şaşıran ikili ufak çaplı bir panik yaşadı.

 

Yanıtsız bıraktı

Şaşkınlıkları yüz ifadelerine yansıyan çift kendilerine yöneltilen sorulara yanıt vermekten kaçınırken hızlı adımlarla Cihangir'in ara sokaklarında gözlerden kayboldu.

Taşaner'in kariyeri

Konya S.Ü.Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta ilk ışık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rölünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı.

Takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devem etti, 2010 yılında Kanal D'de başlayan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide, Erdoğan Yaşaran rolünü kabul etti ve bu sayede adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş oldu.

2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir.Şu anda Kuzey Güney adlı televizyon dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırmaktadır.

[reklam]

 

Bu hafta neler olacak?

 

Dizinin bu bölümünde; Kuzey artık kararını vermiş, Cemre’ye evlenme teklif etmek üzere nişan yüzüklerini almıştır. Bu kez Cemre’ye, bu kararın Güney’e olan öfkesinden değil, sadece hayatına onunla devam etmek için aldığını ispat etmesi gerekmektedir.

Planının ilk bölümünü tamamlayan Güney, Sinanerler’e şimdilik istediği zararı vermiştir. Köşesine çekilip sessizce karşı hamleyi beklemeye başlar. Cemre’yle Kuzey’in ne olursa olsun birbirlerinden vazgeçmeyeceklerini anlayan Handan Hanım sonunda yumuşar. İyi niyetini göstermek için Gülten’le konuşur. Bu sırada hiç söylememesi gereken bir şeyi ağzından kaçırır.

Kuzey’in yüzük aldığını öğrenmesiyle, Cemre büyük bir beklenti içine girer. Ancak Kuzey planlarıyla, herkesi yanıltacaktır. Barış, ailesine ve hayatına sebep olduğu felaketlerden sonra bütün kontrolünü kaybeder. Yaşadıkları çöküşün önüne geçmek için, her şeyi göze alarak Güney’in evine gider. İkisi arasında başlayan tartışma giderek şiddetlenir ve patlayan silahla son bulur. Kuzey günlerdir hazırlığını yaptığı sürprizi için harekete geçtiğinde, Cemre’ye asla unutamayacağı bir gece yaşatacaktır.

 

 

KAAN TAŞANER foto-galeri için tıklayın

 

KUZEY GÜNEY 74. bölüm fragmanları için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin