Kaderimin Yazıldığı Gün 17. bölüm: Gazete haberi!

Eli ve Kahraman hakkında gazete çıkan haber sonrası Kaderimin Yazıldığı Gün 17. bölümde ortalık fena karışacak ve tepkiler gelecek.

resim yok
18 Şubat 2015 - 01:55
Yeni Bölüm

Kaderimin Yazıldığı Gün 17. bölümde bu akşam Elif ile Kahraman’a dair gazete çıkan haber sonrası yaşananlara şahit olacağız. Bu haber adeta bir bomba gibi patlayacak ve ortalık karışacak. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümde hem Yörükhan ailesi hem de Maksut ile Sultan öfkeden çıkdıracak. Taraflar adeta birbirine girecek. İşte dizinin bu haftaki bölümünden detaylar….
 

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN 17. BÖLÜM ÖZETİ

 
Gazetede Elif ve Kahraman hakkında çıkan haber, Yörükhan ailesini kızdırdığı kadar Maksut ve Sultan’ı da öfkeden çılgına çevirecektir.
 

Sultan, hesap sormak için Yörükhan’larla yüzleşirken, diğer tarafta Kerem ve Elif arasında da aynı haber yüzünden bir tartışma yaşanacaktır. Fakat Kerem’i, Elif’le konuşmak için geldiği Celal’in evinde kötü bir sürpriz beklemektedir. Kahraman, her şeyden habersiz bir şekilde Sultan’ı yatıştırmaya, onu kızının hiçbir günahı olmadığına inandırmaya çalışırken, Elif, Kerem’i kurtarmak için Maksut’u yaralar. Bu durumu öğrenen Sultan, her ne kadar kızı için endişelense de onu karnındaki bebeğiyle kabullenmeyi bir türlü gururuna yedirememektedir.
 

Bütün bunlar olurken bebeğin yaşadığını öğrenen Defne evi terk eder. Kahraman’sa, oğlunu zehirlemek istemesinden dolayı Defne’ye karşı tepkilidir.
 

Kahraman, Elif’in başına gelenlerden sonra onu korumak için Zekeriyaköy’deki evlerine götürür. Maksut’un onu bulamayacağını düşünürlerken Kerem ve Maksut’un yolları bu evde bir kez daha kesişecek, bu sefer Maksut, Kerem’e silah doğrultacaktır. Elif’in gözü önünde bir kere daha küçük düşmek istemeyen Kerem, Maksut’a karşı geri adım atmaz. Kerem’in söyledikleri karşısında öfkelenen Maksut, silahını ateşler. Fakat silahtan çıkan mermi bambaşka birine isabet edecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin