Kaderimin Yazıldığı Gün bu sahneyle konuşuldu!

Dizide türkü söyledi, izleyici mest oldu...

resim yok
19 Kasım 2014 - 14:01
Yeni Bölüm

Dizide türkü söyledi, izleyici mest oldu...

Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide muhteşem sesi ile büyüledi.


Sevilen dizi Kaderimin Yazıldığı Gün'de bu hafta Özcan Deniz sazı eline aldı ve 'Ahirim Sensin' şarkısına çok özel bir yorum getirdi.

 

ÖZCAN'DAN NEŞET ERTAŞ TÜRKÜSÜ

Yönetmenlik ve oyunculuğa adım attıktan sonra şarkıcılığı bırakan Özcan Deniz, uzun bir aradan sonra kendi dizisinde türkü söyledi.

Star TV'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün, dün akşamki bölümüyle sevenlerini yine ekran başına kilitledi.

Uzun zamandır şarkı söylemeyi bırakan Özcan Deniz'in, sazı eline aldığı anlar, dizinin en çarpıcı sahnesi oldu.

 

KAHRAMAN, ELİF'E AŞIK OLUYOR

Çocuk isteyen eşi hamile kalamayınca, işçileri Elif'in taşıyıcı anne olmasına razı olan Kahraman (Özcan Deniz), zor günler geçiriyor. Bir yandan Elif'in belalı nişanlısı ile mücadele eden Kahraman, diğer yandan da Elif'e aşık olan yeğenini dizginlemeye çalışıyor. Ancak daha da kötüsü Kahraman da Elif'e aşık oluyor.[reklam]

NEŞET ERTAŞ TÜRKÜSÜ SÖYLEDİ

Karısı ile Elif arasında git gel yaşayan Kahraman, soluğu eski dostunun yanında aldı. O sahnelerde ise Özcan Deniz uzun zaman sonra sazla buluştu.

Yönetmenlik ve oyunculuk kariyerinde başarılı bir şekilde ilerlemeye başladıktan sonra müziği bırakan Özcan Deniz, sevenlerine Neşet Ertaş türküsü ile müzik ziyafeti çekti.
 

İŞTE O ANLAR

 

 

ÖZCAN DENİZ'İ ŞOKE EDEN ÖPÜCÜK!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin