resim yok
14 Kasım 2011 - 00:00

 

Yeni filmi ‘Beni Unutma’da terk edilen Ebru rolünü canlandıran Tuba Ünsal, ilginç bir tesadüfü yaşıyor. Çünkü evlendiği Murat Pilevneli, Tuba Ünsal uğruna geçen yıl eşi Ebru Algım’ı terk etmişti. Ünsal NTV’deki bayram sohbetinde Ebru rolünü anlatırken durumu bilen Esmersoy’la beraber kahkaha krizine girdi. Esmersoy’un partneri Yekta Kopan ise iki kadının durduk yere kahkaha atmasına anlam veremedi.
 
 
Tuba Ünsal’ın geçen cuma seyirciyle buluşan “Beni Unutma” filmindeki rolü ilginç bir tesadüfü de beraberinde getirdi. Ünsal, ödüllü yönetmen Özer Kızıltan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, nişanlısı tarafından terk edilen Ebru karakterine hayat veriyor. Ünsal’ın filmle ilgili röportajlarında rolüyle ilgili sorulara kahkaha atarak yanıt vermesi ise şaşırtıyor.
Tuba Ünsal son olarak filmdeki rol arkadaşları Mert Fırat ve Açelya Devrim Yılhan ile Burcu Esmersoy ve Yekta Kopan’ın sunduğu NTV’deki bayram sohbeti programına katıldı. Ünsal’ın rolle ilgili soruya kahkaha atarak yanıt vermesinin nedeni sonradan ortaya çıktı. Tuba Ünsal’ın boşanma aşamasında olduğu iddia edilen eşi Murat Pilevneli, önceki yıl ilişkilerinin başladığı dönemde reklamcı Ebru Algım ile evliydi. Pilevneli Tuba Ünsal ile beraber olabilmek için çocuğunun annesi Algım’ı terk etmişti.
 
Tuba Ünsal da rol aldığı filmde Ebru adında terk edilen bir kadını canlandırdığı için yaşadığı ilginç tesadüfe kendisi bile gülüyor. Ünsal NTV’deki bayram sohbetinde Ebru rolünü anlatırken durumu bilen Esmersoy’la beraber kahkaha krizine girdi. Esmersoy’un partneri Yekta Kopan ise iki kadının durduk yere kahkaha atmasına anlam veremedi.
 
‘Bildiğiniz bir şey mi var?’
Programda Burcu Esmersoy, Tuba Ünsal’a “Seyirciler filmlerdeki karakterlerle kendilerini bağdaştırırlar. Onların yaşadığı ilişkilerle kendi hayatlarını benzetirler. Özellikle aşk ilişkilerini... Sizin filmde de her karakterde biraz kendimizden bir şeyler bulacağız gibi, doğru mu?” sorusunu yönelltti.
Ünsal gülerek “Evet evet aslında her karakter farklı... Benim oynadığım Ebru karakterinin yaşadığı trajediyi yaşayan bir sürü kadın vardır” diye cevap verdikten sonra kahkaha krizine girdi. Esmersoy da Ünsal’la beraber gülmeye başladı.
Bu sırada Yekta Kopan, “Sinemada da, tiyatroda da böyledir diyebilir miyiz?” şeklinde bir soru sormaya hazırlanırken iki kadının güldüğünü görünce birden durdu ve “Siz niye dağıldınız? İkinizin bildiği bir şey var mı?” diyerek durumu anlamaya çalıştı. Esmersoy da gülerek “Filmden bahsediyoruz” diyerek konuyu toparlamaya çalıştı. Ancak Kopan, “Mutlaka bir şey var ki, birbirinize bakıp gülüyorsunuz” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin