Kadın dizisinin 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kadın dizisi ne zaman başlıyor?

Fox TV'nin heyecanla beklenen Kadın dizisinin 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı! Dizi severlerin merakla beklediği dizi Kadın dizisi ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
26 Eylül 2017 - 13:23
İptal - Onay

Med Yapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Fox TV ekranında seyircisiyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Merve Girgin Aytekin'in bulunduğu Kadın dizisinin 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Senaryosunu Hande Altaylı'nın yazacağı dizi Kadın dizisi ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Özge Pirinçci ve Caner Cindoruk'un olduğu dizide; Bennu Yıldırım, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın, Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefil eşlik ediyor.

17-09/26/zge-ozpirincci.jpg

Kadın Dizisinin Konusu

Hayatın içinde iki çocuğun vermiş olduğu sorumluluk ve sevgisini kalbinde taşıyan, fakirliğin ve yaşam mücadelesinin içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını aşarak kendini siper eden bir annenin, Bahar’ın öyküsü.

Henüz 8 yaşında annesi tarafından terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybeder ve hayatta yapayalnız olduğunu düşünür. O dönemde yaşadığı buhran dolu günlerde, büyük aşkı Sarp’la tanışır. Yaşadığı büyük aşk ile mutlu bir evlilik ve iki çocuk sahibi olurlar.

Sarp'ın beklenmedik şekilde hayatını kaybetmesi, Bahar’ın geçmişe borcu ve bağlantısı olmuştur. Onun anıları, onunla yaşadıklarını her gün yeniden yaşamakta ve kalbini başka birine asla açmamaya kapatmıştır. Ailesi tarafından terkedilen Bahar'ın değişecek hayatından haberi yoktur. O'nu sekiz yaşında terk eden annesinin ve ailesinin hayatına yeniden girişi ile taşınmak zorunda kalır. Taşındığı yeni mahallesi onun önünde yeni kapılar açacaktır. Kadın, yaşam mücadelesini sırtlamış, acılara göğüs germiş kadınların hayatlarını sade bir gerçek bir dilde işliyor.

Kadın Dizisi 1. Bölüm Fragmanları

  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin