resim yok
14 Mayıs 2011 - 00:00

Canan Ergüder 'Savcı Behzat'ın nesinin seviyor?' sorusunu yanıtladı

 

 

Savcı Esra'ya göre Behsat Ç. kadınlara kadınlığını hissettirdiği için çok seviliyor Behzat Ç.'de Savcı Esra'yı canlandıran Canan Ergüder, Radikal gazetesine verdiği röportajda, 'Savcı Behzat'ın nesini seviyor?' sorusunu yanıtladı. Canan Ergüder'e göre Behzat Ç. kadınlara kadınlığını hisettiriyor.
 
İşte Ergüder'in o yanıtı: "Savcı Esra, kadınlığını hissetmek istiyor. Başladığımız noktada savcının gidişatı belli değildi. Sonra bazı şeyler seçtim ve kimseye sormadan yön verdim karakterime. Bir anda sevilen bir karakter oldu savcı. Bir boşanma geçiriyor ve o noktaya kadar iş anlamında görüyoruz savcıyı. İdealist, bazı kayıplar yaşamış hayatta. Derinine inilmedi, bir tek boşandığını gösterdik.
 
Ben şöyle yorumladım; kadınlığını tekrar hissetmesi. Bence kadınların Behzat Ç.'yi sevmesinin sebeplerinden biri insanlara kadınlığını hissettiren bir tarzı olması. Sadece seks objesi olarak bakmıyor, farklı detaylara takılıyor. Evet, kabadayı olabilir, kullandığı kelimeler istediğimiz gibi olmayabilir ama daha samimiyet içeren tepkiler verdiği için kadınlar etkileniyor Behzat Ç.'den. Savcı Esra da etkileniyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin