resim yok
12 Kasım 2008 - 00:00

Erdal Özyağcılar bir kadının neresine bakıyormuş biliyor musunuz? İtiraf etti Kanaltürk’teki ’Orada Neler Oluyor?’ programına Güzin Özyağcılar ve kendisi gibi oyuncu olan kızı Zeynep Özyağcılar konuk oldu. Televizyon Gazetesinin haberine göre 37 yıldır Erdal Özyağcılar ile mutlu bir evlilik sürdüren Güzin Özyağcılar, eşinin ayak fetişisti olduğunu söyledi. Konservatuardayken ilk tanıştıklarında Mustafa Alabora ile Erdal Özyağcılar’ın kendisini sıranın üzerine oturtup zorla çizmelerini çıkarttıklarını ve eşinin ayaklarına baktığını anlatan Güzin Özyağcılar "Erdal benden çok hoşlanmış. Ancak ayak fetişisti olduğu için ayaklarımı görmek istemiş. Mustafa ile çizmelerimi çıkarıp ayaklarıma baktı ve ’olur bu iş’ dedi" diye konuştu. AYAKKABI DÜKKANLARINI GEZİYOR Daha sonra canlı yayına bağlanan Erdal Özyağcılar da eşinin sözlerini doğrulayarak "Ben Akmerkeze gidince hanım ayakkabı dukkanlarına muhakkak 5 dakika uğrarım. Sanki birine ayakkabı alacakmışım gibi muhakkak bir bakar çıkarım. Benim de zamparalığım bu kadar oluyor" diye konuştu. Ayak fetişisti olduğunu itiraf etmekten çekinmeyen Özyağcılar, Türkiye’nin en güzel ayaklı kadınının da eşi Güzin Özyağcılar olduğunu söyledi. Özyağcılar, Elveda Rumeli izleyenlerine bir mesaj iletmeyi de ihmal etmedi: "Elveda Rumeli’yi izlemeye devam edin. Çok güzel şeyler olacak."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin