Kadir Doğulu'dan 'Fatih Harbiye' açıklaması!

Yeni yayın döneminde ekrana gelecek dizinin başrol oyuncusu ne yorum yaptı?

resim yok
19 Ağustos 2013 - 10:06
Magazin

Yeni yayın döneminde ekrana gelecek dizinin başrol oyuncusu ne yorum yaptı?

DOĞULU'DAN YENİ DİZİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR!

 

Peyami Safa'nın ünlü romanından televizyona uyarlanan, Fox TV'nin yeni yayın dönemindeki dizilerinden Fatih Harbiye’nin çekimleri devam ediyor.

 

EYLÜL'DE

 

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizi Eylül ayında izleyicilerle buluşacak.

 

MACİT

 

Fatih Harbiye’nin başrol oyuncusu Kadir Doğulu dizide, İstanbul’un varlıklı ailelerinden birine mensup yakışıklı Macit karakterini canlandırıyor.

 

''MÜTHİŞ UYUMLU...''

 

Doğulu, dizide başrolü paylaştığı, oyuncu Neslihan Atagül, Dilara Öztunç ve Yunus Emre Yıldırımer’le çok iyi anlaştıklarını belirterek:

"Müthiş uyumlu bir ekibiz,  son derece eğlenceli  bir sette çalışıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımızla, yönetmenimiz ve teknik ekiple kısa sürede bir aile gibi olduk.

 

''TİRYAKİLİK YARATACAK...''

 

Dizi setindeki bu güzel sinerji çekimlere de yansıdı izleyici Fatih Harbiye’yi çok sevecek ve tiryakisi olacak" dedi.

 

DİZİNİN KONUSU

 

Gelenekçi bir kültür içinde büyümüş olan Neriman için yepyeni bir dünyanın kapıları açılmaktadır. Herkesin evlenecekleri gözüyle baktıkları Şinasi onun için iyi bir dost ve geçmişte kalan çocukluk aşkıdır....

Bir sabah Şinasi'nin kız kardeşi Aslı'nın zorla kızlık muayenesinden geçirilmesi ve abisinin alacağı karar Neriman'ı Şinasi ile bir gelecek konusunda iyice kuşkuya düşürürken, Şinasi'nin namus kavramına bakışı Neriman'ın ''gelecek beklentilerini'' sorgulamasını tetikleyecek...

Neriman, Fatih'te bunaldıkça en yakın arkadaşı Fahriye ile birlikte soluğu Nişantaşı ve Etiler gibi semtlerde almaya başlarken buralarda konuşulan, giyinilen hiç birşeyin Fatih'e benzemediği görecek...
[reklam]
Çok geçmeden Neriman ve Fahriye'nin kafalarında nasıl elde edeceklerini bilmedikleri, yeni bir yaşam isteği belirecek. Yeni, göz alıcı, zengin ve elbette şu an sürdükleri hayattan çok daha başka olan...

 

FATİH-HARBİYE KİTABINDA NE ANLATILIYORDU?

 

Birbirinden giderek kopmaya ve birbirini reddetmeye başlayan iki hayat tarzı arasında yaşanan çatışma ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.

Tramvay yoluyla birbirine bağlanan ama birbiriyle bağdaşması mümkün olmayan iki semt: Fatih ve Harbiye.

Bir genç kızın bu ikisi arasındaki gelgitleri, madde ile mana, albeni ile muhteva, göz ile kalp arasındaki çırpınışlarının hikâyesidir.

 

 

KADİR DOĞULU, PİS YEDİLİ'Yİ NEDEN BIRAKTI? İŞTE DETAYLAR!

 

FATİH HARBİYE tanıtım videolarını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin