Kadir Doğulu'nun aşkla ilgili görüşleri!

Oyuncu Kadir Doğulu, aşkla ilgili konuştu...

resim yok
04 Ekim 2013 - 12:44
Magazin

Oyuncu Kadir Doğulu, aşkla ilgili konuştu:

 

''Aşkın gözü kördür. Aşk; insanı fevri de yapar, sakin de... Aşık olan birisinin hareketleri asla kestirilemez.''

 

DİZİ VE KARAKTERİ

Peyami Safa'nın romanından uyarlanan 'Fatih Harbiye' dizisinde oynayan Kadir Doğulu; diziyi ve dizide canlandırdığı 'Macit' karakterini anlattı...


* 'Fatih Harbiye' çok beğenerek okuduğum bir kitaptı, senaryosu da harika geldi; diyalogları çok güzeldi. Kadro oluşturulmaya başlandığı zaman da ilgi çekici olmaya başladı. Güzel bir ekip olduk diye düşünüyorum.

 

KADINLARLA ARAM İYİ

* Bu projeye başlamadan önce saçlarımı uzatmaya başlamıştım ama şekline karar vermemiştim. Bu karakterle birlikte saçlarıma şekil verdim, sakallarımı da biraz uzattım.

 

Duruşum ve yürüyüşümdeki farklılıkları ortaya çıkarmaya çalıştım 'Macit'le ilgili.

 

* Dizide canlandırdığım 'Macit' karakteri gibi, benim de kadınlarla aram iyidir. Çapkın demek istemiyorum ama insanlarla iletişimi benim gibi; kadınları anlamayı, dinlemeyi seviyor.

 

'Macit'in doğup büyüdüğü ortamla, benim yaşadığım ortamın bambaşka olduğu aşikar tabii ama onu da aldığımız eğitimle kapatıyoruz.

 

PİŞMAN DEĞİLİM

* Benim için aşkın gözü kördür. İnsan, aşkın güzelliğini tattıktan sonra başka güzelliklere gözünü kapatıyor. Kötüsünü, iyisini o an tartamıyor.[reklam]

Aşk; insanı fevri de yapabiliyor, çok sakin de... Aşık olan birisinin hareketleri kestirilemez, o yüzden o anı yaşamadan yorum yapmak çok zor.

 

* Elimde olsa, bu mesleğe bundan 10 yıl önce başlamak isterdim. Şansım da vardı; sadece hayat şartları, beni başka işler yapmaya itti.

 

Pişman değilim, geçmişimden mutluyum ama yine de başarı basamaklarını daha önce tırmanmak isterdim.

 

 

'FATİH HARBİYE' İYİ BAŞLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin