Kadir Doğulu'nun yeni dizisi belli oldu!

Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Bayrampaşalı karakteri ile büyük beğeni kazanan Kadir Doğulu'nun yeni dizisi belli oldu.

resim yok
15 Temmuz 2013 - 10:30
Magazin

Bayrampaşalı dönüyor! Bu kez farklı bir dizide!

 

Yeni dizisi belli oldu

 

Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Bayrampaşalı karakteri ile büyük beğeni kazanan Kadir Doğulu'nun yeni dizisi belli oldu.

 

Kadro belirlendi

FOX ekranlarında yayınlanacak olan Fatih - Harbiye dizisinin kadrosu belli oldu.

 

Partneri

Pis Yedili dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Kadir Doğulu'nun başrolünü oynayacağı dizide Neslihan Atagül de rol alacak.

 

Kimler var?

Peyami Safa'nın ölümsüz eseri Fatih - Harbiye'den aynı isimle televizyonda yayınlanacak olan dizide Süeda Çil, Ebru Şam, Dilara Öztunç, Itır Esen, Yunus Emre Yıldırımer, Fırat Topkorur, Yusuf Baymaz, Seda Türkmen, Kahraman Sivri, Özgürcan Çevik ve Özdemir Çiftçioğlu da rol alacak.

 

Ne zaman başlıyor?

Fatih Harbiye dizisi Eylül ayında FOX ekranlarında yayınlanacak.

Fatih-Harbiye kitabında ne anlatılıyordu?

Birbirinden giderek kopmaya ve birbirini reddetmeye başlayan iki hayat tarzı arasında yaşanan çatışma ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.

Tramvay yoluyla birbirine bağlanan ama birbiriyle bağdaşması mümkün olmayan iki semt: Fatih ve Harbiye.

Bir genç kızın bu ikisi arasındaki gelgitleri, madde ile mana, albeni ile muhteva, göz ile kalp arasındaki çırpınışlarının hikâyesidir.

[reklam]
Kitabın arka kapağından

Eğlenceli, danslı, şaşaalı zengin ve modern bir hayatın baştan çıkarıcı çekiciliği...

Sakin, mütevazı, denenmiş dostluklarla ve eski değerlerle donatılmış bir hayatın insanı saran huzuru...

Bu iki hayat tarzı arasında hafif bir baş dönmesiyle gelgitler yaşayan bir genç kız.

Yeni bir hayat biçimine doğru koşmak isterken kendi geçmişine ve sevgilerine ihanet ettiğini düşünmenin yarattığı tedirginlikler.

Bu toprağın musikisi içinde güven ve sükûnet vaat eden bir sevgiliyle parıltılı bir şıklıkla kadınların başını döndüren zengin bir genç.

 

 

PİS YEDİLİ'YE ADINI FERİHA KOYDUM'DAN TRANSFER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin