Kaley Cuoco yeni dizisi The Flight Attendant ile geliyor!

The Big Bang Theory'nin yıldızı Kaley Cuoco yeni dizi projesi "The Flight Attendant" ile geliyor.

Volkan Küçükel
28 Ekim 2017 - 18:37
Gündem

Televizyonun en çok izlenen dizilerinden The Big Bang Theory dizisinin yıldız ismi Kaley Cuoco yeni yapım şirketi Yes, Norman Productions'ı lanse ederken, The Big Bang Theory'nin arkasındaki Warner Bros TV ile çok yıllık bir anlaşma imzaladı.

Sözleşme gereğince WBTV, Warner Horizon Scripted Television, Warner Bros. Animation ve WBTVG'nin dijital girişimi Blue Ribbon Content aracılığıyla çeşitli platformlar için televizyon projeleri üretecek Cuoco'nun yeni dizi projesi de belli oldu.

KALEY CUOCO'NUN YENİ DİZİSİ "THE FLIGHT ATTENDANT"I TANIYALIM!

Aktris, kitapları çok satanlar listesine giren Chris Bohjalian'ın önümüzdeki senenin ilk aylarında raflardaki yerini alacak romanı "The Flight Attendant"a dayalı olarak hazırlanan limitli dizide oyuncu ve yürütücü yapımcı olarak yer alacak.

17-10/28/the-flight-attendant-romani.jpg

"THE FLIGHT ATTENDANT" KONUSU

Doubleday'in 2018 Mart'ında yayımlayacağı The Flight Attendant'ın kısaca hikayesine bakacak olursak;

Bir gecede kişinin tüm hayatının bir anda nasıl değişebileceği konusunda güçlü bir hikaye olarak nitelendirilen The Flight Attendant; Dubai'de bir otel odasında yanlış yatakta, ölü bir adamla uyanan ve ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan alkol düşkünü ve kendinden nefret eden bir uçuş görevlisinin (Cuoco) hikayesini bizlere aktarıyor.

Olayın ardından etrafındaki kişilere yalan söylemek durumunda kalan uçuş görevlisi bir yandan parçaları birleştirmeye çalışır.

17-10/28/kaley-cuoco-dizileri.JPG

"The Flight Attendant'ı okudum ve hemen bağlandım" diyen Cuoco yeni projesi için "Warner Bros. Television benim geniş ailem. Birlikte çalışmaktan ve bu harika kitabı onlarla birlilkte hayata geçirmekten heyecan duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Cuoco'nun bu yeni projedeki rolünün 11. sezonu sürmekte olan The Big Bang Theory'deki görevlerini etkilemeyeceği belirtiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin