Kaliteli komedilerin arkasındaki isim Mike Schur'dan iki yeni dizi geliyor!

NBC ve Mike Schur iki yeni dizi projesi üretme konusunda anlaşmaya vardı.

Volkan Küçükel
25 Eylül 2017 - 00:14
Gündem

NBC'nin sevilen komedilerinden The Good Place'in ikinci sezonu geçtiğimiz hafta başlamışken, yayıncı kanal ve dizinin yaratıcı/yürütücü yapımcısı Mike Schur iki yeni dizi projesi daha üretme konusunda anlaşmaya vardı.

Projelerin ilki The Good Place yürütücü yapımcıları Josh Siegal ve Dylan Morgan ile Hamilton yapımcısı Jeffrey Seller ortaklığıyla hazırlanacak bir müzikal.

Diğer proje ise Schur'un, Josh Malmuth (Superstore) ortaklığıyla hazırlayacağı ruhsatsız bir bar komedisi.

İki proje de Universal TV, Mike Schur'un yapım şirketi Fremulon ve 3 Arts ortaklığında hazırlanacak.

NBC'DEN İKİ YENİ MIKE SCHUR KOMEDİSİ

Projeleri biraz daha detaylandıracak olursak;

Siegal ve Morgan'ın senaryosunu kaleme alacağı henüz ismi netleşmeyen müzikal dizi projesinin hikayesi New York'ta geçecek. Müzikal komedi türündeki dizi yarımşar saat süreli bölümlerden oluşacak.

17-09/25/josh-siegal-ve-dylan-morgan.jpg

Schur, Siegal ve Morgan üçlüsü ile birlikte Seller Suarez Productions'tan Seller ve Flody Suarez, 3 Arts'tan David Miner projenin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunacak isimler.

İlk proje gibi henüz ismi netleşmeyen ikinci dizi projesinin senaryosu Josh Malmuth tarafından kaleme alınacak. Schur ve Malmuth'un Miner ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin hikayesi arka bahçesinde ruhsatsız bir bar işleten bir kadının hikayesini konu edinecek.

17-09/25/josh-malmuth.jpg

PROJELERİN ARKASINDAKİ İSİMLERİN İŞLERİ

NBC/Uni TV iş birliğinde hazırlanan The Good Place dışında Schur, ayrıca Fox/Uni TV komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine'ın ortak yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı konumunda.

Siegal ve Morgan ikilisi Tina Fey'in yapımcılığında 30 Rock, Unbreakable Kimmy Schmidt ve Great News gibi birçok Uni TV komedi dizisinde birlikte çalıştı.

Malmuth yakın geçmişte Fox'un New Girl ekibinde yazar/yapımcı olarak yer alırken; Seller ise NBC'nin yaklaşmakta olan müzikal draması Rise'ta yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Parks and Recreation, The Good Place ve Brooklyn Nine-Nine gibi başarılı işleriyle dikkat çeken Mike Schur'un heyecan verici bu iki yeni komedi dizisi projesiyle ilgili gelişmeleri takip ediyor olacağız.

17-09/25/nbc-logosu.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin