Kalp Atışı dizisinin oyuncuları yeni dizilerini yorumladı

Kalp Atışı dizisi bu akşam Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Peki dizinin başrol oyuncuları ne düşünüyor?

Berfu Özlen
30 Haziran 2017 - 15:46
Gündem

Show TV'nin bu akşam ekranlara gelmeye başlayacak iddialı aşk dizisi Kalp Atışı'nın başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Öykü Karayel dizi ile ilgili soruları cevapladı.

Alkan ve Karayel dizilerini anlattı

Bu akşam Show TV ekranlarında başlayacak olan ve merakla beklenen dizi ile ilgili konuşan Gökhan Alkan, diziyi "dram ve komedi dozu yerinde güzel bir yapım" olarak nitelendiriyor. Alkan, projeye nasıl evet dediğini; "ilk üç bölümü okuyup, bir nevi Superman’i yaşatacağımı ve öyle bir hikâye anlatacağımızı hissettim. Yapım, yönetim ve yazım ekibimize güvendiğim için teklifi kabul ettim" diyerek açıklarken, karakterinden de; "Çok iyi cerrah olabilecek kapasiteye sahip bir asistanken, bir ameliyattaki hatanın suçu üzerine atılınca hayatı değişiyor Ali Asaf’ın. Günümüz dervişi, çok erdemli bir adam. Hastanın masada kalmasında kendini de sorumlu tutuyor ve bu hatanın yapılmaması gerektiğine inanarak, bir nevi harakiri yapıyor. Kendini Marmaris’e sürüyor. Orada rehber öğretmenlik yapmaya başlıyor ve kendini eğitime adıyor. Yıllar sonra kendi hastanesine efsane bir cerrah olarak dönecek ve hikâyenin fitilini ateşleyecek. Ruhuna, bedenine yansıyan bir aristokratlığı var Ali Asaf’ın. İsmi gibi erdemli ve asil bir adam." olarak tarif ediyor.

Aşk narkoz etkisi gibi

Dizinin fragmanında aşktan "beynin tercihi" olarak bahseden Ali Asaf karakterinin bu düşüncesi ile ilgili sorulduğunda, Alkan, "Asırlardır açıklanamayan aşkla ilgili ahkâm kesmeyeceğim ama güzel ve hastalıklı bir duygu olduğunu söyleyebilirim." diyor ve ekliyor, "Duygulara engel olamazsın, için ister. İnsanlar âşık olacakları kişiyi seçemez, burada Ali Asaf gibi düşünüyorum, bu aşk denilen şey beyinde başlar, kalpte yaşar. Bir nevi narkoz etkisi gibi."

"Kolay sevilecek biri değil"

Dizinin genç ve güzel oyuncusu Öykü Karayel, diziye neden evet dediğinin hikayesini şöyle anlattı; "Doktor dizileri olay örgüsü ve atmosferi itibarıyla dikkatimi çekerdi. Bir de üstüne güçlü ve farklı bir kadın karaktere sahip bu proje. Alışık olmadığımız türden bir kadın Eylül, sert mizaçlı, inatçı, yer yer kaba bile diyebilirim... Başlarda kolay sevilebilecek biri değil. O yüzden cesur geldi bana."

"Gerçek ameliyatlara girdik"

Diziye nasıl hazırlandıklarından bahseden oyuncular; "Karakteri yönetmenimizle birlikte aldığımız provalarla şekillendirdik. Yusuf Pirhasan’ın oyunculuk algısı çok kuvvetli. Karaktere dair bütün fikirleri bana başından beri çok cazip geldi. Bir de gerçek ameliyatlara girdik, enteresan bir deneyimdi." dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin