Kanal D 8 sene önce tutmayan diziye umut bağladı!

Kanal D, 8 yıl önce tutmayan diziye umut bağladı!

resim yok
11 Ağustos 2014 - 02:33
Magazin

Kanal D, 8 yıl önce tutmayan diziye umut bağladı!

Kanal D, tam 8 yıl önce tutmayınca yayından kaldırdığı diziyi prime time'da ekranda sürüyor!

Kanal D yaz sezonunda yıllar önce yayından kaldırılan 'Ah Polis Olsam'ı tekrar yayınlayacak.

 

YILLAR ÖNCE TUTMAMIŞTI...

Yaz sezonunda Ulan İstanbul, Güllerin Savaşı ve son olarak yeni başlayan Anasının Oğlu dizilerini yayınlayan Kanal D, boş kalan yayın akışını yıllar önce tutmadığı için yayından kaldırdığı bir diziyle kapatmaya çalışıyor.

 

PRIME TIME KUŞAĞINDA

Plato Film Sinan Çetin imzalı olan artık çoğu kimsenin adını bile zor hatırladığı Ah Polis Olsam dizisi, Çarşama akşamları tekrar bölümleriyle prime time kuşağında Kanal D'de yayınlanacak.

 

KADRODA KİMLER VAR?

Absürd komedi tarzında çekilen Ah Polis Olsam dizisi dünyaca ünlü Polis Akademisi filmlerine benzer bir şekilde çekilen bir diziydi.[reklam]

Başrollerinde Atilla Arcan, Şafak Sezer, Kaan Urgancıoğlu, Cem Kılıç, Öykü Sertel gibi oyuncuların rol aldığı dizide İletişim uzmanı Prof. Dr. Ali Atif Bir de 'İçişleri Bakanı' karakterini canlandırmıştı.

 

DÜŞÜK REYTİNGLER SONUCU...

2006 yılında yaz dizisi olarak Kanal D'de ekrana gelmeye başlayan dizi 9 bölüm sonra düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırılmıştı.

 

Kanal D tam 8 yıl önce yayından kaldırdığı diziyi prime time gibi en önemli izlenme ve reklam kuşağında tekrar ekrana getirmeye hazırlanıyor.

 Ah Polis Olsam, ilk bölümüyle Çarşamba akşamı 21.45'te Kanal D'de yayınlanacak.

 

 

AMİNE GÜLŞE 'MEDCEZİR' KADROSUNDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin