Kanal D diziye doymuyor!

Kanal D, yeni sezonda dizi rekoruna imza attı...

resim yok
19 Şubat 2014 - 13:54
Magazin

Kanal D, yeni sezonda dizi rekoruna imza attı.

Ekrana yeni sürdüğü dizilerden 7 tanesi tutmayınca yayından kaldıran Kanal D, 8 yeni diziyi daha 2014'de ekranlarına taşıyacak.

 

İşte detaylar:

 

DİZİ KANALI OLDU AMA...

Kanal D geçen senelere göre son iki yıldır yeni dizilerinde istediği başarıyı yakalayamadı.

Yeni sezonda ekranlara gelen

- Fatih,

- Cinayet,

- Vicdan,

- A.Ş.K.,

- İnadına Yaşamak,

- Kayıp ve

- Güzel Çirkin gibi 7 yeni dizisi reyting başarısını yakalayamayan Kanal D, bu dizileri yayından kaldırdı.

Halen Arka Sokaklar, Çalıkuşu, Güneşi Beklerken, Galip Derviş, Merhamet ve Yalan Dünya dizilerini yayınlayan Kanal D'nin iki sezondur devam eden dizisi İntikam'da bu Perşembe akşamı final yapacak.

 

KANAL D'DEN YENİ SEZONDA 22 DİZİ!

Yayından kaldırdığı, devam eden ve yeni başlayacak dizilerle birlikte Kanal D, Eylül ayından itibaren 17 tane diziyi kanalında yayınlamış olacak.[reklam]

3 DİZİ YENİ BAŞLADI, 5 DİZİ DAHA GELİYOR

Eylül ayından itibaren çok sayıda yeni diziyi ekrana süren Kanal D, yeni reyting sisteminde başarıya ulaşamayan dizilerinin yayın günleri de sık sık değiştirdi.

Dizi yapımcılarının en fazla yeni dizi ürettiği kanal olan Kanal D, çok sayıda yeni diziyi de 2014 yılıyla birlikte ekrana sürecek.

Geçen haftalarda başlayan yeni dizisi Küçük Ağa'yla reyting başarısı yakalayan kanal yönetimi, Ne Diyosuun ve Zeytin Tepesi'ni de ekrana sürdü.

 

SIRADAKİ DİZİLER

Kanal D'nin yayınlamaya hazırlandığı 5 yeni dizi var. Gani Müjde'nin Ankara'nın Dikmeni, Boynu Bükükler ve Paşa Gönlüm'ün yanısıra Osman Sınav'ın Hatasız Kul Olmaz ile Aşkta ve Savaşta isimli diziler de Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak.

 

 

YALAN DÜNYA'NIN BÜNYAMİN'İ İLE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin