Kanal D'nin yeni dizisi 'Kayıp'ın oyuncu kadrosu belli oldu!

Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelecek olan D Yapım imzalı "Kayıp" dizisinin oyuncuları belli oldu.

resim yok
29 Temmuz 2013 - 11:27
Magazin

Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelecek olan D Yapım imzalı 'Kayıp' dizisinin oyuncuları belli oldu.

 

Başroller belli!


"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan'ın yöneteceği ve Elif Usman Ergüden'in senaryosunu kaleme alacağı "Kayıp" dizisinde Mete Horozoğlu ve Aslı Enver başrolleri paylaşacak.

 

İsim değişikliği

Daha önce 'Sırlar' olarak açıklanan dizinin ismi 'Kayıp' olarak değiştirildi.

 

Karakterleri

Dizide Mete Horozoğlu 'Mehmet', Aslı Enver ise 'Özlem' karakterini canlandıracak.

Dizinin senaristliğini ise Elif Usman Ergüden yapacak.

 

Diğer oyuncular

Dizinin diğer oyuncuları ise İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Ferit Kaya, Banu Fotocan ve Menderes Samancılar.

 

Ne zaman başlayacak?

Büyüleyici hikayesiyle "Kayıp" Eylül'de Kanal D'de başlayacak.

 

Tercih Enver olmuştu

Berrak Tüzünataç ve Begüm Birgören ile deneme çekimi yapan D Productions bu iki isimden istediği sonucu elde edemeyince Aslı Enver ile anlaşmıştı. Enver, Kıbrıs Türkü bir baba ile eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, son olarak Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. 13 Temmuz 2012'de Birkan Sokullu'yla evlenmiştir.

Dizide Mete Horozoğlu avukatlık yapan eski bir polisi canlandıracak.
[reklam]

Çekimlerde talihsiz olay

 

Bu arada dün dizi setinde talihsiz bir olay yaşandı. Mete Horozoğlu, dün saat 11.00 sıralarında İstanbul Kocamustafapaşa'da çekilen 'Kayıp' isimli dizisinin setinde 'teksas' kurşununun hedefi oldu.

 

Setin yakınında iki grup arasında başlayan tartışmada silahların çekilmesinin ardından kurşunlardan biri, dizi setindeki karavanda bulunan Horozoğlu'nun baldırına isabet etti.

 

Ekipteki arkadaşlarından yardım isteyen oyuncu aynı karavanla Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

İlk müdahalesi Acil Servis'te yapılan oyuncunun sağ baldırından giren kurşunun bacağı delip çıktığı öğrenildi.

 

 

SUSKUNLAR DA YENİDEN EKRANLARDA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin