resim yok
28 Ocak 2014 - 12:59
Magazin

Küçük Ağa başlıyor...

Kanal D'de bu akşam yeni bir dizi başlıyor. Yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, Aysun Akyüz ve Erol Özlevi'nin yönettiği 'Küçük Ağa', 10 yıllık evliliklerini bir anda bitirmeye karar veren çift ile bu ayrılığa engel olmaya çalışan oğullarının eğlenceli hikayesini ekrana taşıyacak.


İşte dizinin ana karakterleri ve onlara hayat verenler...

SiNEM (BİRCE AKALAY):

30 yaşlarında... Ali’nin eşi, Mehmet Can'ın annesi. Tıp okumuş, akıllı, güzel bir kadın. Son bir yıldır evliliğinde sorunlar yaşıyor, bu yüzden boşanmanın eşiğinde. Yoğun bir iş hayatı var. Bu tempoya oğlunun yaramazlıkları da eklenince kimi zaman isyan noktasına geliyor.

ALİ (SARP LEVENDOĞLU):

30 yaşlarında, Mehmet Ağa ile Esma Hanım’ın tek çocuğu. Babası ona at binmeyi, silah kullanmayı, ava çıkmayı, dövüş sanatlarını öğretmeye çalıştıkça ısrarla bunlardan kaçmış, hiçbiri ilgisini çekmemiş. Feodal sistemi, kapitalizmi reddediyor.
Ve bir gün üniversite öğrenimi için kalkıp İstanbul'a geliyor. Burada Sinem’le tanışıp aşık oluyor, evlenmeye karar veriyorlar. Ancak Mehmet Ağa bu evliliğe karşı çıkarak onu evlatlıktan reddediyor.

MEHMET CAN (EMİR BERKE ZİNCİDİ):

7 yaşında... Ali ve Sinem’in oğlu, Mehmet Ağa’nın biricik torunu... Babasının aksine dışa dönük, hareketli, haylaz. Hem futboldan hem dövüş sporlarından hoşlanan, son derece enerjik ve zeki bir çocuk. Okulda dersleri iyi ancak yaramazlıkları yüzünden sık sık başı derde giriyor. Koyu Fenerbahçeli. Takımının hiçbir maçını kaçırmıyor.

 

Aynı zamanda dedesi gibi lider ruhlu. Bir gün Urfa’ya gidiyor, dedesiyle kavuşuyor. Dedesi ona silah kullanmayı, at binmey, avcılığı öğretiyor.

NUR (RUHSAL ÖCAL):

Sinem’in annesi. 60 yaşında, kibarlık budalası bir kadın. Kendi sınıfından olmayan insanları küçümsüyor, Ali ve ailesini hor görüyor.[reklam]

ESMA (NAZAN DİPER):

60 yaşında. Mehmet Ağa’nın karısı, Ali’nin de annesi... Tam bir hanım ağa. Herkese sözü geçiyor, herkesin her sıkıntısına yetişiyor. O da Mehmet Ağa gibi oğlunun memleketini bırakıp gitmesine, istemedikleri bir kadınla evlenmesine çok içerliyor.
 
ADNAN BEY (ŞÜKRÜ TÜREN):

60 yaşında. Sinem'in babası. Eski bir diplomat ve İstanbul beyefendisi. Uzun yıllar yurtdışında yaşamış, kibar, görgülü, titiz ve aksi bir adam... O da eşi gibi damadı Ali’yi kızına yakıştıramıyor.

BURHAN DEDE (KAYHAN YILDIZOĞLU):

85 yaşında. Sinem’in dedesi. O da soylu, köklü bir İstanbul beyefendisi. Ancak artık yaşının getirdiği bir unutkanlık, bunama sorunu var. Geçmişle bugünü birbirine karıştırıyor.

MAHO (HAKAN BİLGİN):

40 yaşlarında bir adam... Mehmet Ağa’nın kahyası.

YEŞİM (BANU ZORLU):

Ali’nin çalıştığı reklam ajansının sahibi. 28 yaşında. Çok güzel, akıllı... Ancak ruh sağlığı pek yerinde olmayan, takıntılı bir kadın. Ali’yi baştan çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Bir çeşit öldüren cazibe!

MEHMET AĞA (ZEKİ ALASYA):

Aşiret reisi. 70 yaşında, geleneklerine, topraklarına bağlı... Tek oğlu Ali'nin de tıpkı kendisi gibi bu topraklara ağalık etmesini dilemiş. Ama Ali bu hayalleri suya düşürdüğü için öfkeli.

 

FRAGMAN

 

KANAL D'NİN BİR DİZİSİ DAHA YAYINDAN KALDIRILDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin