Kanal D'nin yeni dizisi 'Oğlum' geliyor!

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak yeni bir dram dizisi geliyor. Yapımcılığını Limon Film'in yaptığı dizinin adı "Oğlum" olacak.

Editör
30 Mayıs 2017 - 15:12
İptal - Onay

Ekin Mert Daymaz, Ataberk Mutlu ve Barış Falay'ın oyuncular içinde olacağı düşünülen dizi "Oğlum"un yapımcılığını Limon Film yaparken, Kanal D ekranlarında yayınlanacağı belirtildi.

Dizinin Eylül 2017'de ekranlarda yer alacağı belirtilirken çekimlerinin de Temmuz sonunda başlanacağı bilgisi yer aldı.

Oğum dizisinin oyuncu kadrosu

17-05/30/baris-falay-yeni-dizi-oglum.jpg

Barış Falay

1972'de Balıkesir'de dünyaya gelmiştir. İzmit Şehir Tiyatrosu'nda tiyatro hayatına başlayan Barış Falay Aliye dizisi ile sinema ve dizi sektörünün aranan isim olmaya başlayan Barış Falay sonrasında Medcezir dizisi ile dünya starı olmuştur. Son olarak Paramparça dizisinde rol aldı.

17-05/30/ekin-mert-daymaz-yeni-dizi-oglum.jpg

Ekin Mert Daymaz

1990 yılında Hollanda'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu manken Ekin Mert Daymaz 27 yaşındadır. 2014 yılında katıldığı Best Of Model yarışmasında yakışıklılığı ile ön plana çıkan oyuncu üçüncü olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.Sonrasında ise dizi oyunculuğuna adım atan Ekin Mert Daymaz oldukça başarılı bir oyuncu olmayı başarmıştır. İlk olarak Not Defteri dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Çilek Kokusu ve Hayat Sevince Güzel dizilerinde de başrol oynamıştır. Son olarak Kırlangınç Fırtısı'nda yer almıştır.

17-05/30/ataberk-mutlu-yeni-dizi-oglum.Jpeg

Ataberk Mutlu

2005 yılında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya gelen Ataberk Mutlu 12 yaşındadır. 2015 yılında Poyraz Karayel dizisinde hayat verdiği Sinan rolü ile Altın Kelebek ödülünü almıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin