Kanaltürk'ten yabancı dizi atağı! İşte o diziler!

Kanaltürk'ten yabancı dizi atağı? İşte o diziler!

resim yok
09 Mayıs 2014 - 15:57
Magazin

Kanaltürk'ten yabancı dizi atağı...

The Walking Dead, The Unit ve Breakout Kings dublajlı olarak ekranlarda..

Kanaltürk kendini yenilemeye başladı ve bu yenileşme sürecinde de yabancı dizi atağına girişmeye de başladı.

 

3 DİZİ BİRDEN!

Dünyada en çok izlenen ve reyting rekorları kıran 3 diziyi Kanaltürk yayınlamaya başlayacak.

 

THE UNIT

İlk dizi 'The Unit' olacak ve 12 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümünden itibaren ekranlara gelecek.

Aksiyon ve dramanın bir arada olduğu bu dizide başrol oyuncular ise Dennis Hysbert, Scott Faley ve Regina Taylor.

 

BREAKOUT KINGS

Kanalda ekrana gelecek olan ikinci dizi ise 'Breakout Kings' olacak.

 

Gerilim, suç ve aksiyonun bir arada yer aldığı bu dizide ise başrol oyuncular Laz Alonso, Domenick Lombardozzi ve Brooke Nevin.[reklam]

THE WALKING DEAD

Üçüncü ve son dizi ise 'The Walking Dead' olacak. Walking Dead'in ilk bölümü 09 Mayıs Cuma günü saat 23.40′ta Kanaltürk ekranlarında olacak.

Ekranlara geldiği birçok ülkede izlenme rekorları kıran, geçtiğimiz aylarda 4. sezonunu noktalayan The Walking Dead; ilk sezonuyla Kanaltürk ekranlarında başlamaya hazırlanıyor! Robert Kirkman'ın aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan dizi; bundan böyle Cuma akşamları saat 23:40’ta, Kanaltürk kanalında ekranlara gelecek.

Tüm dünyayı etkisi altına alan zombi salgını sonrasında yaşam mücadelesi veren küçük bir grubun hikayesi anlatan The Walking Dead, öykünün merkezine silahlı bir çatışmada vurulduktan sonra komaya giren şerif yardımcısı Rick Grimes’ı (Andrew Lincoln) alıyor. Hastanede tek başına uyanan Rick, etrafta sadece cesetler olduğunu fark eder. Ailesinin bu korkunç saldırıdan kurtulan şanslı insanlar arasında olduğuna inanır ve onları bulmak için yola koyulur. Ancak onlara ulaşmak için aç zombileri aşması ve insanlığını sorgulaması gerekmektedir!

 

 

'LAW & ORDER: SVU' İLE BİR SEZON DAHA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin