resim yok
08 Nisan 2008 - 00:00

Biri ekranların kahkaha makinesi,Türkiye‘nin en güçlü kadın komedyeni Yasemin Yalçın... Diğeri “Perihan Abla”, “Mahallenin Muhtarları” gibi yıllar süren unutulmaz dizilerin yazarı Kandemir Konduk... Atv ekranında “Aman Annem Görmesin” için bir araya geliyor... Hem asabi hem komik olan Kaçik Hatçe (Yasemin Yalçin) ile Palavraci biri olan Tras Hayri‘nin (Tarik Pabuçcuoglu) çocuklari birbirlerine deli gibi asik. Ne var ki, Kaçik Hatçe yillar önce kocasinin ölümüne neden olduguna inandigi Tras Hayri‘den nefret ediyor. Bu durumda da gençlerin birlesmesi imkansiz görünüyor... Onlarin disinda, esnafin, ev kadinlarinin yasadiklari da yalnizca o mahallede degil Türkiye‘deki yüzlerce kasabadaki, küçük kentlerdeki yasamlara bir ayna tutuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin