resim yok
22 Aralık 2008 - 00:00

Naz Elmas'ın lenf kanserini atlatan kardeşi oyuncu Açelya Elmas kardeşiyle arasındaki dialoğu anlattı. Açelya Elmas "O kötü hastalıkla mücadelem 3 yılımı aldı, götürdü. Tedaviler sırasında yürüyemez, konuşamaz bir haldeydim. Bu sırada yanımda yalnızca 2 kişi vardı; teyzem ve yapımcım Şükrü Avşar. Annem, babam, kardeşim Naz Elmas'dan özel ilgi ya da yardım almadım. Hastalık sırasında anladım ki kan bağı değil, kendine yakın hissettiğin insanlar daha önemliymiş. Hayatımda bazı değerler kayboldu, yerine yenileri geldi. Erkek arkadaşım Emrah bu dönemde beni terk etti. Ama şimdi ona da kızmıyorum. Ben önce hastalığı atlattım. Sonra da hayatımdaki bazı insanları atladım. Kardeşim Naz Elmas ile bu dönemde iyice koptuk. Şimdi o kopukluk derinleşti. İçime iyice yerleşti. Artık dert etmiyorum. Düşünmüyorum bile. İnsan bu genç yaşta kanserle savaşınca her şey önemsizleşiyor. Şimdi ailem başkaları" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin