Kanseri Yenen Müjde Uzman'ı üzen olay

Troid kanserini atlatan Müjde Uzman, katıldığı programda tedavi süresince kendisini en çok üzen şeyin, "Tedavi nedeniyle insanlara yaklaşamamak" olduğunu söyledi.

resim yok
15 Nisan 2016 - 16:29
Magazin

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde Nazlı karakteri ile seyirci karşısına çıkan Müjde Uzman kansere yakalandığı dönemde yaşadıklarını ilk kez anlattı. Müjde Uzman'ın açıklamaları 'Aramızda Kalmasın'da ekrana geldi.

2 sene önce troid kanseri tedavisi gören Müjde Uzman birkaç gün önce o günlere ait hastane fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıp tedavi sürecini ve hayata nasıl bağlandığını anlatmıştı. Demet Akalın da ünlü oyuncuya sosyal medyada destek olmuştu.

16-04/15/kanseri-yenen-mujde-uzman-i-en-cok-uzen-olay-8360866_7575_m-1.jpg

Ünlü oyuncu o paylaşımı sonrası ilk kez kamera karşısına geçti ve haberin sosyal medya aracılığı ile yayılmasından sonra yaşadıklarını anlattı.

 

"DEMET AKALIN SAĞOLSUN"

Müjde Uzman "O kadar çok insan bana ulaşıp hikayelerini anlattı ki. Bazıları, 'Biz de şuan aynı süreçteyiz. Kötü hissediyorduk bu paylaşımınız iyi hissetirdi' diye mesajlar yolladı" dedi.

Kendisine sosyal medyadan destek olan Demet Akalın'a teşekkür eden Müjde Uzman, "Sağolsun Demet Akalın da ön ayak oldu" diye konuştu.

16-04/15/kanseri-yenen-mujde-uzman-i-en-cok-uzen-olay-8360866_6968_m-1.jpg 

 

"TEDAVİ SÜRESİNDE BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY..."

Sağlığına kavuşan ünlü oyuncu, "Hastalığın adını bile anmak istemiyorum. Ben sıyırdım, atlattım. Allah herkese şifa versin. Böyle mecraları hisleri paylaşmak, umut vermek için, bir şeylerin daha iyi olacağına dair inançları güçlendirmek için kullanmak gerekiyor" dedi.

Müjde Uzman, tedavi sürecinde kendisini en çok üzen şeyi de ilk kez açıkladı. Uzman, "En ağırı tedaviyi gördükten sonra bir süre insanlara yaklaşamıyorsun. Taksiye binemiyorsun. Dışarı çıkamıyorsun. Bir kez ağladım o süreçte. O da bundan dolayı. Benim hastalığım bitti, geçti. Umarım tedavi gören herkes de sağlıkla atlatır bu süreci" diye konuştu.

Öte yandan Müjde Uzman kendisine gelen mesajlar sonrası sosyal medya hesabından takipçilerine teşekkür etti.

İşte güzel oyuncunun o paylaşımı;

16-04/15/kanseri-yenen-mujde-uzman-i-en-cok-uzen-olay-8360866_223_m-1.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin