resim yok
14 Şubat 2014 - 13:22
Yeni Bölüm

Ekranlara döndü!

Tedavi bitti ekrana döndü...

Özkan Uğur, Şubat 2013'te lenf kanserine yakalanmış, gördüğü tedavi sonucu hastalığı yenmişti.

 

EKRANLARA DÖNDÜ

Lenf kanseri nedeniyle tedavi gören ve hastalığı yenmeyi başaran Özkan Uğur ekranlara döndü.

 

BU HAFTA

Uğur, Kanal D'nin sevilen dizisi Galip Derviş'in Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

 

CANLANDIRACAĞI KARAKTER

Usta sanatçı dizide Azeri bir iş adamını canlandıracak.

 

İŞTE YAŞANACAKLAR

Dizinin bu hafta ekranlara gelecek olan bölümüne kısa bir bakış:

Derviş ressam oluyor...

Kanal D'nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi 'Galip Derviş' bu hafta da keyif dolu yeni bölümü ile bölümle ekrana geliyor.

Özkan Uğur'un konuk oyuncu olarak yer alacağı dizinin bu bölümünün konusu ise şöyle;[reklam]

Derviş, kendini yetersiz hissetmeye başlar ve yaptıklarının amacına ulaşmadığını düşünerek umutsuzluğa kapılır. Doktor Fırat, bu durumun son derece normal olduğunu ve insanın hayatında iş dışında başka kaynaklardan da beslenebileceğini hatırlatarak Derviş'e bir hobi edinmesini tavsiye eder.

Bir hurdacı dükkanında, bir kaza sonucu kimliği belirlenemeyen birinin ölmesinin ardından olay yerini incelemeye gelen Derviş, Hülya'nın da desteğiyle buradan resim malzemeleri satın alır ve resim derslerine yazılır.

Bu arada hurdacı dükkanında kaza gibi görünen ikinci bir olay daha meydana gelir ve dükkanın sahibi Muhsin aynı yerde ölü bulunur. Derviş, bu ikinci olayın kaza olamayacağını ve bir gece önceki olayla bağlantısını açığa çıkarır.

Bu arada tesadüf eseri Derviş'in bir natürmort çalışmasını gören Azerbaycanlı bir ressam, Derviş'in resmini satın alır. Kendini bu yeni uğraşına iyice kaptıran Derviş, hevesle yeni tablolar hazırlar ve her tablosu bu yeni hayranı tarafından yüksek rakamlara satın alınır.

Ancak kısa zamanda Derviş'in Azeri hayranının gerçek kimliği ortaya çıkacak ve Derviş resme olan yeteneğini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaktır.

 

 

'GALİP DERVİŞ' 33. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin