resim yok
03 Ocak 2012 - 00:00

 

Filiz Akın, meme kanserine yakalanan ünlü isimleri arayıp onlara moral veriyor ve birikimlerini paylaşıyor
 
 
Geçen yıllarda nazofarenks kanserini yenen Filiz Akın, meme kanserine yakalanan Vahide Gördüm, Nilüfer ve Deniz Uğur’la yakından ilgileniyor. Son olarak iki hafta önce ameliyat olan Deniz Uğur’u arayan ve hastalık konusundaki birikimlerini paylaşan Akın, “Gençlerin kanser olduğunu öğrenince bir abla olarak kendimi sorumlu hissediyorum. En azından bir telefon açıyorum. Moralin ne kadar önemli olduğunu, yalandan da olsa neşeli görünmelerini, birden fazla doktora danışmalarını söylüyorum. Deniz’in kemoterapi görmeme durumu olduğunu öğrenince çok endişelendim. Hemen aradım ve ‘Amerikan sisteminde yapılan tedavide mutlaka kemoterapi uygulanıyor. Aman Deniz’ciğim mutlaka atlama, kemoterapi gör. Ben kendimi bir ablan olarak sorumlu hissediyorum’ dedim. Çok teşekkür etti ve ‘Zaten minimum terapi yapılacak’ dedi. Kemoterapi görülmediği zaman kanserin başka bir yere sıçrama ihtimali oluyor. Eğer ilaç tedavisi görülmezse kanserli hücreler kanda dolaşmaya devam ediyormuş. Koruma amaçlı bu tedavi yapılmalı” dedi.  Nilüfer’i de aradığını ve Vahide Gördüm’le görüştüklerini sözlerine ekleyen Akın şöyle konuştu: “Vahide Hanım’la da hastanede karşılaştık. ‘Aman saçım dökülecek diye kemoterapiden uzak durmayın’ dedim.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin