'Kara Para Yalan Aşk' kadrosu belirleniyor!

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yazacağı, başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün olması beklenen Ay Yapım'ın yeni dizisi 'Kara Para Yalan Aşk' dizisinin yönetmeni belli oldu.

resim yok
20 Eylül 2013 - 10:09
Magazin

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yazacağı, başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün olması beklenen Ay Yapım'ın yeni dizisi 'Kara Para Yalan Aşk' dizisinin yönetmeni belli oldu.

 

YÖNETMEN BELLİ OLDU

Oya Doğan'ın haberine göre diziyi daha önce birçok dizi ve sinema filminde 2. yönetmen ve yönetmenlik yapmış olan Ahmet Katıksız yönetecek.

 

KANAL HENÜZ BELİRSİZ

Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

 

SÜPER KADRO

Ay Yapım'ın atv ekranlarında yayınlanan dizisi Karadayı'nın başarılı senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'a yeni bir dizi senaryosu yazdırdığının duyulmasının ardından herkes bu yeni dizide hangi isimlerin yer alacağını merak konusu oldu.

 

CAST DOSYASINDA SÜRPRİZ İSİMLER

Dizinin cast dosyasında Meryem Uzerli, Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Tardu Flordun, Cansel Elçin, Ayça Bingöl ve Kuzey Vargın gibi usta oyuncular bulunduğu iddia edildi.

 

FANLAR HEYECANLANDI

Sosyal medyada dizinin başrollerinde son olarak Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde yer alan Engin Akyürek ile 20 Dakika'da rol alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün olacağı söylentisi Akyürek ve Büyüküstün fanları arasında büyük bir heyecana neden oldu.

 

TWITTER'DA YOĞUN SORULAR...

Kod adı Kara Para Yalan Aşk olarak açıklanan dizinin senaristlerinden Sema Ergenekon twitter'da fanların yoğun sorularına maruz kaldı.[reklam]

''BELLİ DEĞİL''

Sema Ergenekon kendisine gelen yoğun sorular karşısında henüz hiçbir şey belli değil demekle yetindi.

 

MERAKLA BEKLENİYOR

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek fanları şimdi merakla Ay Yapım'dan gelecek haberleri bekliyor.

 

FANLAR DEVREDE

Fanlar Ay Yapım'dan haber beklerken Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'lü çalışmalar yapmaya başladılar.

 

 

ÜNLÜLERİN BİLİNMEYEN GİZLİ MESLEKLERİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin