Kara Sevda 51. bölümde Kemal kızı Deniz'e kavuşabilecek mi?

Kara Sevda dizisinin yarın ekranlara gelecek yeni bölümünde, Deniz'in kendi bebeği olduğunu sonunda öğrenen Kemal, Emir'i karşına almaya karar verir. Kara Sevda 51. Bölüm fragmanında, Kemal, Nihan'a ve öz kızına kavuşmak için gözünü karartıyor.

Sibel Karagöl
10 Ocak 2017 - 21:30
Yeni Bölüm

Her bölümde ayrı bir heyecanla sevenlerinin ekranlara kilitleyen Kara Sevda dizisinin 51. Bölüm fragmanları yayımlandı.

50. Bölüm Özeti

Dizinin yayımlanan son bölümünde Emir’in, Deniz’i çocuğu gibi sevmeye başlaması, oynadığı evcilik oyununa Deniz’i dahil etmesine dayanamayan Nihan bu oyuna engel olmak istedi. Fakat Emir, Nihan'ı Deniz bebeği öldürmekle tehdit edince, Nihan'ın elini kolunu bağlamış oldu.

17-01/10/den.jpg

Bu sırada Kemal ise Nihan ve Emir’in kendisinden Deniz’le ilgili bir gerçeği saklama ihtimali üzerine, Kemal’in aklına tekrar peşinden gideceği o inancı düşürdü. Deniz bebek Kemal'in kızı olabilr miydi?

51. Bölümde Neler Olacak

Yarın akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarında sevenleriyle buluşacak dizinin yeni bölüm fragmanlarında ise Nihan'ın canı pahasına saklamaya çalıştığı sır ortaya çıkacak.

17-01/10/kara-sevda1.jpg

Kara Sevda 51. Bölüm 1. Fragmanında; Kemal, Nihan'ı özlediğini ve onu kazanmak için elinden geleni yapacağını belirtiyor. Ve uzun zamandır Kemal'in aklını kurcalayan, içini kemiren şüpheyi bitirmek için bir plan yapar. 

 

 Kara Sevda 51. Bölüm 2. Fragmanında Kemal, Deniz'in öz babası olduğunu öğreniyor ve Emir'in evine gizlice girerek, öz kızı olduğuna inandığı Deniz'den saç örneği almaya çalışacak. Deniz'e kavuşabilmek için, gizli ve tehlikeli bir plan yapan Kemal, başarılı olabilecek mi?

 

Yayımlanan son bölümünde final sahnesiyle ekrana kilitleyen dizinin yarın yayınlanacak olan yeni bölümünde Kemal başarılı olacak mı?  Emir olanları öğrendiğinde tepkisi ne olacak? Bu sorular ve daha fazlası Kara Sevda'nın heyecan dolu yeni bölümünde!

Dizinin geçmiş ve gelecek bölümleriyle ilgili bilgi almak için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin