Kara Sevda 52. bölüm fragmanında Deniz bebek savaşı

Star TV ekranlarının popüler dizisi Kara Sevda 52. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin yarın akşam yayımlanacak 52. bölümünde neler yaşanacak?

Sibel Karagöl
17 Ocak 2017 - 19:42
Yeni Bölüm

Sevenlerine imkansızlıklar ve mucizelerle dolu bir hikaye sunan Kara Sevda dizisinin 52. bölüm fragmanları yayınlandı. Her çarşamba Star Tv ekranlarına izleyicisiyle buluşan dizi heyecan dolu anlara ev sahipliği yapacak.

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı dizi her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapmakta. Kara Sevda dizisinin 52. bölümünde Kemal ve Emir'in arasında Deniz Bebek savaşı başlıyor. Bu savaşta zarar gören kim olacak?

17-01/17/emir-1484674755.jpg

Kemal'in Öfkesi

Kemal, Deniz'in öz babası olduğunu öğrenmesiyle büyük bir acı duyuyor. Ve sevdiği kadından olan öz çocuğunu, Emir denen acımasız adamın elinden almak için kolları sıvıyor. Aynı zamanda bir yıl boyunca sevdiği kadının ona yalan söylemesi ve emirden onu uzak tutumasını kaldıramayan Kemal, öfkeyle Nihan'ın karşısına çıkar. Nihan Kemal'i durdurabilecek mi?

Nihan Yaralandı Mı?

Deniz'i Emir ile Kemal savaşının ortasına atmak isteyen Nihan çaresizdir. Kemal Emir'in evinden minik prensesi Deniz bebeği çalarken, Emir'e yakalanır. Kemal tüm hızıyla kaçmaya çalışırken Emir'in takibinde kalır. Bu sırada Nihan bebeğinden ayrı kalacağı üzüntüsüyle Kemal'i ikna etmeye çalışırken, araba kazası yapar ve arabası takla atar...

Birbirine kavuşamayan iki aşığın sürükleyici ve gerilim dolu hikayesinin anlatıldığı Kara Sevda dizisi 52. bölümüyle yarın akşam 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisine heyecan dolu anlar yaşatacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin