Kara Sevda 53. bölüm fragmanında Nihan'ın kalbi durdu

Yarın akşam Star TV ekranlarında saat 20:00'da 53. bölümünün yayınlanacağı Kara Sevda dizisinin fragmanları yayınlandı. Nihan'ın durumunun ağır olduğu fragmana gergin bir bekleyiş hakim!

Sibel Karagöl
24 Ocak 2017 - 20:33
Yeni Bölüm

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı dizi her bölüm ayrı bir olayla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümü, 52. bölümde Nihan bebeğinden ayrı kalacağı üzüntüsüyle Kemal'i ikna etmeye çalışırken, araba kazası yapar ve arabası takla atar.

Kara Sevda yeni bölüm fragmanında odak noktası Nihan'dır.  araba kazası geçiren Nihan ağır yaralanır ve hastaneye kaldırılıyor.

17-01/24/kar.jpg

Olaylardan kendini mesul tutan Kemal, Nihan'ı kendisiyle gelmeye ikna ettiği için bu yola başvurduğunu ve pişman olduğunu vurgular. Durumu kritik olan Nihan ameliyathanede yaşam mücadelesi veriyor, bu sırada birbirlerinin yüzlerine bile bakamayı kaldıramayan Emir ve Kemal kavgaya tutuşur.

17-01/24/emir.jpg

Sevdiği kadın kollarında ölümle pençeleşirken çaresizlik içindeki Kemal'in yardımına Leyla ve Ayhan yetişir. Leyla ile Ayhan Kemal ve Emir'in Deniz bebek hakkında yüzleşmelerini ertelemek için ellerinden geleni yaparlar. Bu sırada Emir,Kemal'i Nihan'dan uzak tutmak için hastanede etten bir duvar örer. Kemal ise Nihan'ı görmeden, elini tutmadan o hastaneden ayrılmak istememektedir.

Durumu ağır olan Nihan'ın acil kana ihtiyacı vardır ve Emir gerekli kanı bulmak için herkesi seferber eder. Bu sırada Emir, Nihan'ın kazasının nasıl olduğunu sorgulamaya başlar ve bulduğu yanıtlarlar Kemal ile Nihan'ın beraber bir gece geçirdiklerine inanır.

Kara Sevda 53. bölüm fragmanının sonunda ise beklenmedik bir gelişme gerçekleşir ve Nihan'ın kalbi durur!

Nihan'ın ölüp ölmeyeceğini yarın akşam yayınlanacak olan Kara Sevda 53. bölümünde öğreneceğiz

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin