Kara Sevda 55. bölüm fragmanında ateş çemberi

Yarın akşam Star TV ekranlarında 55. bölümünün yayınlanacağı Kara Sevda dizisinin fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
07 Şubat 2017 - 20:17
Yeni Bölüm

Yarın akşam Star TV ekranlarında 55. bölümünün yayınlanacağı Kara Sevda dizisinin fragmanları yayınlandı. 

17-02/07/kara-sevda.jpg

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı dizi her bölüm ayrı bir olayla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümü, 54. bölümde Kemal'in peşine düşen Emir, yine Soydere Ailesi'ni hedef alıyor. Nihan ise çaresizce Emir'ı durdurmaya çalışıyor.

Kara Sevda 55. Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarının popüler dizisi Kara Sevda'nın 55. bölüm fragmanında Deniz'in kaçırılmasıyla Emir, kızını Kemal’den geri alabilmek için artık acıma duygusunu yok ediyor ve büyük yanlışlar yapıyor. Emir'in yarattığı ateş çemberinde biri zarar görecek mi?

Kara Sevda 55. Bölüm 2.Fragmanı

Birbirlerine delicesine aşık Nihan ile Kemal tüm heyecanlı olayları geride bırakıp birbirlerinin gözlerinin içine bakmaya fırsat buluyorlar. Romantik bir gün geçiren ikili kalplerinden geçen cümleleri dökerken Emir'in bu aşka nasıl engel olacağı ise merak konusu oldu.

Sevenlerine imkansızlıklar ve mucizelerle dolu bir hikaye sunan Kara Sevda dizisinin aşk, entrika, gerilim dolu 55. bölümü yarın akşam izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin