Kara Sevda 55.bölümde TOÇEV’e destek verdi

Kara Sevda dizisinin dün akşam yayınlanan 55. bölümünden TOÇEV'e büyük destek! Detaylar haberimizde.

Sibel Karagöl
10 Şubat 2017 - 21:20
Magazin

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün başrollerini paylaştıkları Kara Sevda dizisinin dün akşam yayınlanan 55. bölümünde, Kemal ile Nihan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) atölye çalışmalarının yürütüldüğü vakıf binasını ziyaret etti.

17-02/10/karasevda.jpg

Kara Sevda dizisinin dün akşam yayınlanan 55. bölümünde sonunda kavuşan aşıklar Nihan ile Kemal, konuk oyuncu olarak diziye dahil olan TOÇEV Genel Müdürü Bade Takazoğlu’ndan vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı. İzleyicilerine TOÇEV’e destek olmaları için de bilgi veren dizi, maddi durumu yetersiz olduğu için eğitim alamayan çocukların verdiği mücadeleye destek olarak sevenlerinin beğenisi topladı.

17-02/10/toc.jpg

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği Kara Sevda 56. bölümüyle 15 Şubat Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin