Kara Sevda 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Kemal ile Nihan mutluluk sarhoşu

Star TV ekranların sevilen dizisi Kara Sevda'nın 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda 66. bölümde gerilim dolu anların ardından Nihan ile Kemal sonunda mutluluklarını yaşıyorlar.

Sibel Karagöl
21 Nisan 2017 - 17:54
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarında her Çarşamba soluksuz takip edilen dizi Kara Sevda'nın 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda yeni 66. bölümde gerilim dolu anların ardından, kara sevdalı Nihan ile Kemal sonunda mutluluklarını yaşıyorlar.

17-04/21/ks.jpg

19 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan 65. bölümde türlü badireler atlatan Kemal ve Nihan yeni bölüm fragmanında evlerinde romantik dakikalar yaşıyor.

Kemal'in Büyük Şaşkınlığı

 Kemal ile Nihan heyecan ve gerilim yüklü hayatlarına romantizm molası veriyorlar. Acı dolu günleri ardından bırakmaya çalışan Nihan ise mutlu yuvalarındaki ilk akşamın özel olmasını istiyor. Nihan'ın hazırladığı mumlarla süslenmiş evlerini ve sürpriz yemeği gören Kemal ise hem duygusal anlar yaşarken hem de şaşkınlığını gizleyemiyor. Nihan'ı ne kadar çok sevdiğini hem sözleriyle hem de bakışlarıyla anlatan Kemal en mutlu anlarından birini daha sevdiği kadınla yaşıyor. 

Kara Sevda 66. Bölüm Fragmanı

Kara Sevda 66. bölüm fragmanını izleyen dizinin takipçilerinin Deniz bebeğe kardeş mi geliyor soruları gündeme bomba gibi düştü.

 

 

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kara Sevda'nın geçen hafta yayınlanan 65. bölümünde Tarık Ozan’ın katili olduğunu itiraf etti. Ve bu gerçeği öğrenen Nihan’ın Tarık'la yüzleşmesi ekranlara damgasını vurdu. 

17-04/21/kl.jpg

Öte yandan Kemal, ilk şokun ardından Tarık'la yüzleşmek için harekete geçti. Tarık ise Emir'i öldürmek için ant içmişken hiç beklemediği bir itirazla karşılaştı. 

17-04/21/k.jpg

Ayrıca dizinin kötü kalpli karakteri Emir oğluyla çok özel bir anı paylaştı. Zeynep'in sancılarına şahit olduğunda oğluyla ilk gerçek temasını da yaşayan Emir kalbinde büyük bir mutluluk hissetti.

 

İki kara sevdalı var gücüyle bütün çetin cephelere karşı mücadelesini sürdürürken, Emir bu savaşı nasıl kolayca bitirebileceğini ispatlamak için elinden geleni yapmaya devam etti. Kemal ve Nihan, her şeye rağmen birbirlerinden vaçgeçmedi.

Kara Sevda heyencan ve romantizm dolu 66. bölümü ile 26 Nisan Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin