Kara Sevda 'En İyi Yabancı Dizi' seçildi! 45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni gerçekleşti!

45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni gerçekleşti. New York'ta düzenlenen ödül töreninde Star Tv'nin sevilen dizisi Kara Sevda 'En İyi Yabancı Dizi' seçildi. Türkiye'nin ilk kez finale kalan dizisi olma ünvanını alan dizi, aday gösterildiği kategoride ödülü de kazanarak adını tarihe yazdırdı.

Berfu Gürle
21 Kasım 2017 - 11:00
Kültür Sanat

11 kategoride toplam 18 ülkeden dizilerin katıldığı 45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni'nde 'En İyi Yabancı Dizi' kategorisinde önce finale kalmayı başarmıştı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen ödül töreninde Kara Sevda 'En İyi Yabancı Dizi' seçildi.

Birinci olan dizi ilklere imza atarak kalitesini bir kez daha tescillemiş oldu. Star Tv'de yayınlanan ve Reyting rekorları kıran yapımın başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu paylaşıyordu. Yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği yapımın senaristliğini ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yapmıştı.

17-11/21/45-uluslararasi-emmy-odul-toreni-gerceklesti.jpg

Dizi final yapmasına rağmen kaliteli bir işin yapılmış olması ödülsüz kalmadı. Kara Sevda hayranlarının beklediği sonuç geçtiğimiz gün açıklandı. Kara Sevda New York'ta düzenlenen 45. Uluslararası Emmy Ödül Tören'inde birinciliğe layık görüldü. Ay Yapım tarafından paylaşılan görseller ile sosyal medyada duyurulan güzel haber, dizi severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

17-11/21/kara-sevda-en-iyi-yabanci-dizi-secildi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin