Kara Sevda nefes kesen bir bölümle ekranlara veda etti

74. bölümü ile final yapan dizi Kara Sevda'nın final kararı almasının sebebi belli oldu.

Berfu Özlen
22 Haziran 2017 - 11:36
Gündem

Star TV'nin fenomen dizisi Kara Sevda, dün yayınlanan 74. bölümü ile ekranlara veda etti 

Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun olduğu dizi, 2015'ten beri Star TV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyordu. 

Final bölümde neler oldu?

Emir kendi kurduğu tuzağa düşmüş ve kendini polislerle kuşatılmış olarak bulmuştur. Son koz olarak Nihan'ı kaçıran Emir, son kez Kemal ile karşı karşıya gelir. Mayınların arasından Nihan'ın iplerini çözen Kemal, kendisi de kurtulabilmek için bomba imha ekiplerinin gelmesini bekler. Sevdiği kadın için kendini feda etmeye hazır olan Kemal, ayağını usulca çeker ve hayatını Emir ile beraber kaybeder.  Nefes kesen bölümdiziye yakışır aksiyon dolu sahneler ile son buldu. Seyircileri gerek heyecanlandıran gerekse de göz yaşlarına boğan bölüm arkasında, 3 senelik bir hikaye bıraktı. Mutlu son ile bitmeyen Kara Sevda, Türk dizi tarihine adını yazdırdı.

Kara Sevda neden bitti?

Dizinin yapımcı şirketi Ay Yapım ve Star TV, yeni sezon için bir anlaşmaya varamamıştı. Kara Sevda'nın yayın haklarında indirime gidilmesini isteyen Star TV, beklediği teklifi alamadı. Öte yandan Ay Yapım da dizinin konusunun uzamaya başladığını ve tadında bırakılmasını tercih etti.

Kara Sevda başka bir kanalda devam edecek mi?

Her ne kadar Ay Yapım, bu konu hakkında bir açıklama yapmamış olsa da, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerinde olduğu dizinin başka bir kanala transfer olmayacağı biliniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin