Kara Yazı dizisi oyuncuları ve karakterleri belli oldu

Yarın akşam ekranlara merhaba diyecek Kara Yazı dizisinin konusu, oyuncuları, karakter listesiyle mercek altına alıyoruz. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
28 Mart 2017 - 00:43
Yeni Bölüm

Bir baba hikayesi olarak tanımlanan ve 28 Mart Salı günü Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak "Kara Yazı" dizisinin karakterlerini detaylı inceliyoruz.

Farklı hayatlar yaşarken benzer acıları çeken Yaren ile Mehmet'in hikayesini konu alacak Kara Yazı  Sema Ergenekon- Eylem Canpolat ortaklığında kurulan Dark Story'nin ilk projesi olacak.

17-03/28/k9.jpg

Usta oyuncular ve başarılı gençleri bir araya getiren Kara Yazı'nın başrollerinde uzun yıllardan sonra ekranlara merhaba diyen Haluk Bilginer ve her projesi ayrı bir ses getiren Emre Kınay genç neslin başarılı yüzleri olan Zeynep Çamcı ve Ushan Çakır yer alırken, dev oyuncu kadrosunda Burak Çelik, Gülper Özdemir, Nilgün Türksever, Aslı Orcan, Tansu Taşanlar, Zehra Yılmaz, Orçun Koray Kaygusuz, Leyla Kader İlhan, Şenol Önsel, Sedef Akalın ve Su Burcu Yazgı Coşku yer alıyor.

Baba sevgisinden farklı şekillerde mahrum kalmış Yaren ve Mehmet’in yaşadıkları yansımasını ekranlara taşıyacak Kara Yazı'nın iki önemli ailesi Uluçınar ve Karahan'ın üyelerini tanıyalım.

Uluçınar Ailesi

17-03/28/karayazi2.jpg

Halil Uluçınar 

Rize’li yedi çocuklu bir ailenin tek oğlu olan Halil, çocukluğunda ablası yüzünden büyük bir namus travması yaşamıştır Bu travmanın etkilerini hala üst düzeyde yaşayan baba kızlarına karşı oldukça sert davranmaktadır. Duvar ustası olarak çalışan Halil, kızlarını çok sevmesine rağmen, sevgisini göstermekte sıkıntı yaşamaktadır.

17-03/28/k7.jpg

Esma Uluçınar

Kalabalık bir roman ailesinde dünyaya gelen Esma’nın gençlik hayali büyük bir ses sanatçısı olmaktır. Fakat kader onu fakirlik ve yoksullukla sınar. Bu sırada karşısına çıkan Halil'le başını sokacak bir evi olması için evlenir. Halil'in ikinci eşi olup, kocasının yanında kızlara iyi davranmasına rağmen kızlardan pek hoşlanmaz.

17-03/28/k1.jpg

Yaren Uluçınar

Halil ve Mualla Uluçınar'ın en büyük evlatları olan Yaren, babasının koyduğu katı kurallar çerçevesinde yaşamaya çalışan ve kardeşlerini de bu şekilde yetiştirmektedir. Babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığını ve duygularını bastıran Yaren, en büyük hayali iseKimya öğretmenliği yapabilmektir.

17-03/28/y.jpg

Derya Uluçınar

Derya Uluçınar Ailesi’nin ortanca kızıdır. Ablası Yaren babasına çekmişken, Derya bir o kadar annesine benzer. Babasının kurallarına karşı gelmek için yalan söylemekten çekinmeyen Derya ilk aşkı ile evlilik planları yaparken, sevgilisinin ani ölümüyle Derya için zor zamanlar başlar. Derya üst üste hatalar yaparken, babasının genç kızın yalanları öğrenmesi an meselesidir. 

17-03/28/k20.jpg

Songül Uluçınar

Evin en küçüğü olan Songül’ün annesi, daha bir yaşına basmadan evden kaçtığı ve babasız büyüdüğü için ablası Yaren'i hem annesi hem babası sayar. Babasının çok korkan Songül sessiz sakin bir kızdır.

17-03/28/k.jpg

Karahan Ailesi

17-03/28/karayazi1.jpg

Oğuz Karahan

Oğuz, sevgisiz büyüyen bir insanın başkalarına karşı da sevgisiz davrandığının, hatta şiddet saçtığının kanıtı olan Karahan ailesinin reisidir. En yakınlarına bile zarar vermekten çekinmeyen Oğuz için hayattaki tek önemli şey itibardır.

17-03/28/k5.jpg

İclal Karahan 

Ailesiz büyüyen İclal zor geçen gençlik yıllarının ardından Oğuz ile evlenerek varlıklı Karahan ailesinin gelini olmuştur. Oğuz’un sözünden çıkmayan İclal, kocasının çizdiği sınırlar içinde yaşar. söz konusu çocukları olduğunda ise her şeyi göze alabilen sevgi dolu ve korumacı bir annedir. 

17-03/28/k2.jpg

Elif Karahan Soydaş

Oğuz ve İclal’in ilk çocuğu olan Elif de Mehmet gibi sevgiden yoksun ve şiddet odaklı bir çocukluk geçirmiştir. Babasından boyunduruğu altında kalmaya zorlanan Elif, annesi ve kardeşi Mehmet’e çok bağlıdır. Kocası Ufuk Soydaş ile babasının zorluyla evlenmiştir. Sarp adında oğlu dışında evliliğinde ve hayatında iyi giden bir şey yoktur.

17-03/28/k4.jpg

Mehmet Karahan

Karahan ailesininveliahtı olan Mehmet çocukluğu boyunca babasından hem fiziksel hem psikolojik şiddet görmüştür. Babasına kendini ispatlamaya çalışan Mehmet'in sevgisiz büyümesi ve trajik çocukluğu sebebiyle iş ve sosyal hayatında sorunlar yaşamaktadır. Ayrıca çapkın bir delikanlı olarak Mehmet'in hayatında çok kadın olmasına rağmen aslında değer verdiği hiç bir kadın olmamıştır.

17-03/28/k8.jpg

Erdem Demir

Mehmet'in ünversite yıllarında tanıştığı en yakın arkadaşıdır. Mehmet'i arkadaştan öte kardeş gibi sayan Erdem, ailesiz büyümüş olmanın verdiği mutsuzluğu saklamaya çalışır. 

17-03/28/k6.jpg

Geniş oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle Kara Yazı 28 Mart Salı günü Kanal D ekranlarında ilk defa seyircisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin