Kara Yazı'nın ilk bölümü yayınlandı!

Farklı hayatlar yaşarken benzer acıları çeken Yaren ile Mehmet'in hikayesini konu alan Kara Yazı'nın dün akşam yayınlanan ilk bölümünde neler yaşandı?

Sibel Karagöl
30 Mart 2017 - 00:47
Yeni Bölüm

Kanal D'nin yakında başlayacak yeni dizisi Kara Yazı'nın başrollerini Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı, Ushan Çakır paylaştığı Kara Yazı’nın dün akşam yayınlanan ilk bölümünde ekran başındakiler Yaren ve Mehmet'in hayatına konuk olurken, Derya'nın başına gelen olay karşısında hayrete düştü. 

Yaren daha küçük bir çocukken annesinin evden kaçması nedeniyle kız kardeşlerine annelik yapmaya başlamıştır. Babası ve üvey annesinin kız kardeşlerinin hayatını zorlaştırmasına rağmen, onlara kol kanat germeye çalışırken, bir yandan da öğretmen olma hayaliyle gün sayıyordur.

17-03/30/k1.jpg

Geçim sıkıntısı ve babasının namus takıntısı arasında hayatını sürdürmeye çalışan Uluçınar kızları, Derya'nın başına gelen talihsiz olayla sarsılır. 

17-03/30/k20.jpg

Derya tutuklandı!

Halil’in üç kızından ortanca olan Derya'nın başına, beklenmedik ve talihsiz bir olay gelir. İşten çıktığı sırada tanımadığı adamlar tarafından kaçırılır. Derya kendisine zarar vermeye çalışan adamlarla mücadele ederken, saldırganlardan birinin genç kızın kafasına vurmasıyla baygınlık geçirir! Rastlantı sonucu, ödül töreni çıkışında Mehmet Karahan olayı görür ve müdahale eder. Derya tam kurtuldu derken, boğuşma sırasında silah patlar ve saldırgan ölür!

17-03/30/y.jpg

Kafasına aldığı darbeden ötürü hafızasında boşluklar olan Derya, olayı hayal meyal hatırlar ve saldırganın ölmesiyle sonuç bulan olay yüzünden Derya hapse düşer! Derya işlemediği bir suçtan dolayı tutuklanırken, Yaren ise kız kardeşinin düştüğü bu durumu çözmeye ve Derya'yı parmaklıklar ardından kurtarmaya çalışmaktadır.

Oğuz Karahan ve Yöntemleri

Kız kardeşini kurtarmak için araştırma yapan Yaren, Karahan Ailesi’nin bu olayla bir ilgisi olduğunu öğrenir. Karahan ailesinin sert ve bencil babası Oğuz, yaşananları Mehmet’in en yakın arkadaşı Erdem’den öğrenir ve olayın üstünü örtmeye çalışır!  

Ailesine karşı da sürekli fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan Oğuz, Karahan ailesinin hiç bir üyesinin bu olay hakkında konuşmaması konusunda talimat verir.

17-03/30/k8.jpg

Mehmet ise babasının sözünü dinlemez polise olan biteni ve saldırganı kendisinin öldürdüğünü olduğunu söylemesine rağmen bu itiraf hiç bir şeyi değiştirmez. Oğuz Karahan, adaleti her zamanki gibi kendi yöntemleriyle engeller.

Ayrıca Kara Yazı'yı beğenenler için dizinin oyuncuları ve karakterini tanıttığımız haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Geniş oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle Kara Yazı 2. bölümüyle 4 Nisan Salı günü Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin