Kardeş kavgası! Kurtlar Vadisi'nde bir dönem sona erdi!

Kurtlar Vadisi'nde kardeş kavgası ayrılık getirdi!

resim yok
21 Nisan 2014 - 11:28
Magazin

Kurtlar Vadisi'nde kardeş kavgası ayrılık getirdi!

Gittiği her kanalda fenomen haline dönüşen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yaratıcıları ve Pana Film'i kuran Şaşmaz kardeşler yaşadıkları kavga sonucu ayrıldı.


Raci Şaşmaz'ın senaryoda sürekli olarak siyasi konulara değinmesi üzerine araya girmek isteyen Kurtlar Vadisi Pusu başrol oyunucu Necati Şaşmaz ile tartıştığı ve bu durum sonrasında aralarında küslük olması sebebiyle Raci Şaşmaz'ın tamamen senaryodan çekildiği iddiaaları daha önceden de gündeme gelmişti.

 

KARDEŞLERİN AYRILIĞI

Şaşmaz kardeşler son olarak Pana Holding'i de ayırarak kendi yollarına gitme kararı aldı. Şaşmaz kardeşlerin ayrılığını bugün de Hürriyet Yazarı Cengiz Semercioğlu yazdı.

Hürriyet gazetesi Yazarı Cengiz Semercioğlu, Şaşmaz kardeşlerin ayrılık sebebini yazdı;

 

NECATİ ŞAŞMAZ-RACİ ŞAŞMAZ KARDEŞLER NEDNE AYRILDI?

''Kurtlar Vadisi’nde yaşanan kardeş kavgası büyük bir ayrılığı beraberinde getirdi.

Son 10 yılın televizyonda en çok izlenen dizisi olan ve gittiği her kanalda bu başarısını kanıtlayan Kurtlar Vadisi'nde bir süre öncesinde büyük bir ayrılık yaşandı.

Pana Film'i kuran da Raci Şaşmaz'dı, Osman Sınav'la birlikte Kurtlar Vadisi'ni yaratan da, kardeşi Necati Şaşmaz'a Polat Alemdar rolünü veren de...

Osman Sınav'la daha ilk yıllarda yollar ayrıldıktan sonra Raci Şaşmaz; Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'la Kurtlar Vadisi'ni yıllarca ratinglerde zirvede tuttular.

Ancak şimdi Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'nde yalnız kaldı...

Bir süre önce abi-kardeş başta olmak üzere, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysal'ın da dahil olduğu kavgalar yaşanmış Kurtlar Vadisi'nde...

Tam bir kardeş kavgası![reklam]

Zaten son 3 yıldır çok fazla ilgilenmiyormuş Raci Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'yle... Bir süre önce de Pana Film'i Pana Holding'ten ayırararak 'Yalnız Kurt' olarak yola devam kararı almış...

 

ŞİMDİ NE YAPACAK?

Peki ne yapacak Raci Şaşmaz? 500 milyon dolarlık bir projeyle inşaat sektörüne giriyor.

Önümüzdeki dönemde de turizm ve medya alanında yatırımlar yapmayı planlıyor. Kurtlar'ın diğer ekürisi Bahadır-Cüneyt de Star’a yeni bir dizi hazırlığında.

Geçen gün bu dizinin adının '7 Şubat' olacağını yazdım ama henüz belli değilmiş adı... Dizide Selen Soyder doktoru, İbrahim Çelikkol bordo bereli subayı, Nehir Erdoğan askeri savcıyı, Karadayı’da savcı rolüyle yıldızı parlayan Yurdaer Okur istihbarat başkanını oynayacak.

Erdal Beşikçioğlu ise emekli istihbaratçı rolünde... Kurtlar Vadisi'nde tek başına kalan Necati Şaşmaz ise Pana Film'in tek söz sahibi oldu...

Kurtlar Vadisi'ndeki son 10 yıldaki en büyük parçalanma böyle yaşandı...''

 

 

SAVCI LEYLA'NIN TACİZCİSİNE NASIL BİR CEZA ÇIKTI? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin