Katilin Kızları dizisinin adı değişti! Dizinin yeni adı Kızlarım İçin oldu

Kanal D için yeni sezonda ekrana gelecek dizi Katilin Kızları dizisinin adı değişti! Dizinin yeni adı Kızlarım İçin oldu. Dizinin henüz yayın tarihi belli olmadı.

Berfu Gürle
08 Kasım 2017 - 11:42
İptal - Onay

Süreç Film imzalı yapımda büyük bir değişiklik yaşandı. Dizinin henüz yayın tarihi belli değil fakat 2018 yılında yayına girmesi bekleniyor. Katilin Kızları dizisinin adı değişti! Dizinin yeni adı Kızlarım İçin oldu. Dizinin yayın tarihi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Kaçak, Hanımın Çiftliği, Kötü Yol, Dila Hanım ve İstanbul Sokakları gibi başarılı dizilerin senaristi Zülküf Yücel projenin senaryosunu üstleniyor. Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın yapacağı dizinin  yapımcılığın Ali Gündoğdu üstleniyor.

Kızlarım İçin Konusu

Yaşar ve cinayete kurban giden Ayten'in 5 çocuğu vardır. Büyük bir ihanet olayının ardından cinayete kurban giden anneleri Ayten'i Sibel Taşçıoğlu canlandıracak. Yaşar karakteri ile baba rölünü ise Fikret Kuşkan üstleniyor. Yaşar'ın kızları Kumru'yu Tuvana Türkay, Sumru'yu Elifcan Ongurlar, Suna'yı ise Ahsen Eroğlu canlandıracak.

Numan Çakır, Ülkü Duru, Özgün Çoban, Serdar Özer, Anıl Tetik, Cansu Fırıncı, Hakan Yufkacıgil, Meltem Gülenç ve Aslı İçözü gibi isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin