resim yok
13 Ağustos 2011 - 00:00

 

Dizinin senaristi: "Seyirciyi ters köşeye yatıracağız"
 
Kavak Yelleri dizisinin senaristlerinden Ekin Atalar, "Kavak Yelleri izleyiciler tarafından çok sevilen bir dizi. Dizinin sürekli takipçileri senaryodaki olaylara tepkilerini internet yoluyla anında bizimle paylaşıyor. Mesela Aslı ile Efe?nin aşkına sadık olan büyük çapta bir kitle var. Onlar Efe'nin ölümünün ardından Aslı ile Güven'in tekrar birlikte olma ihtimaline karşı çok duyarlı ve tepkililer. Bu grubun Facebook'tan organize olarak bizi mesaj yağmuruna tuttukları bile oldu. Ve birçok izleyici Kavak Yelleri'nin biteceğine hâlâ inanamıyor" diye konuştu.
 
Final bölümü hakkında bilgiler de veren Ekin Atalar, final sahnesi hakkında detay vermiyor ama "Seyirciyi ters köşeye yatıracağız" diyerek sürpriz bir final olacağını belirtiyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin