resim yok
25 Şubat 2013 - 00:00

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Şehir'de Melek karakterini canlandıran Nazan Kesal'in attığı tweet kafalarda soru işaretleri bıratı.

 

Nazan Kesal, " Bu aksam #kayipşehir izleyin.Sayenizde reytingler kanalı mutlu eder belki!!Belli mi olur!!!!" diyerek izleyenleri bu akşam yayınlanacak olan Kayıp Şehir'i izlemeye davet etti.

 

Kayıp Şehir'in final yapacağını öğrenilmesinden sonra imza kampanyası düzenlenmiş ve Kanal D'ye dizinin bitmemesi için tepki gösterilmişti.

 

Kanal yönetiminin, aldığı karardan dönebilme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

 

Kanal D'nin yanlış politikasının kurbanı olan Kayıp Şehir, diğer dizilere göre düşük bütçesine rağmen çok iyi izlenme oranlarına ulaşmış fakat daha sonra yapılan gün ve saat değişikliklerinden sonra kan kaybetmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin