resim yok
08 Eylül 2012 - 00:00

 

Önümüzdeki haftalarda Kanal D ekranlarında start alacak “Kayıp Şehir” dizisinin çekimleri son sürat devam ediyor. Başrol oyuncularından İlker Kaleli’nin yer aldığı karaborsa bilet sahnesi için İnönü Stadına set kuran teknik ekip olağanüstü gayret göstererek kalabalık bir figüran ordusu ile en iyi görüntüyü almak için saatlerce çalıştılar.
 
Başlıca rollerde Gökçe Bahadır, İlker Kaleli, Nik Xhelilaj, Tugay Mercan’ın oynadığı dizi Karadenizden göç eden bir ailenin İstanbul’da var olma savaşını anlatıyor. Yönetmen Cevdet Mercan’ın koyu bir Beşiktaş taraftarı olması, bu çekimleri özel kılan başka bir ayrıntı. Daha önceki “Bir Çocuk Sevdim” dizisinde de Beşiktaş’ın bir marşını minik oyuncusuna söyleten Mercan böylelikle sevdiği renkleri dizisine katan yönetmenler kategorisine girmiş oldu.
 
Dizinin ilerleyen bölümlerinde çok farklı hayatlardan renkler göreceğimizi şimdiden sizlere hatırlatalım.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin